Az összes Yeezy 350 v2 cipő – itt van mind!

Kíváncsi vagy az összes eddig megjelent Yeezy 350 v2 színállásra? Hogy melyiknek mi a jellegzetessége, különlegessége, a színállás pontos a kódja, mennyi volt a retail ára? Hogy lehet beszerezni resellben? Akkor ez a cikk neked való, katt a továbbra!

Minden színállás itt van

Ebben a cikkünkben az összes eddig megjelent Yeezy 350 v2 színállás adatait összegyűjtöttük, sőt bizonyos színállásoknál mutatjuk azt is, hogy hol lehet beszerezni a sneakereket resellben. A legtetején a legfrissebb megjelenést találod, aztán időrendben sorban lefelé az összeset egészen az első v2-es színállásig, a Belugáig 🙂

Hiányolsz valamit vagy valamilyen elírást, hibát találtál? Akkor dobj egy e-mailt a sneakerbox.hu@gmail.com címre, vagy írj Instán vagy Facebookon és amilyen gyorsan csak tudjuk, kiegészítjük a cikket!

Yeezy Boost 350 V2 ‘Cinder’

Yeezy 350 V2 Cinder

Yeezy 350 V2 Cinder

Ha valakinek a letisztult Black Yeezy tetszene, de valami miatt nem jött össze, az most ne keseredjen, mert itt van a Cinder nevű színállás, ahol leginkább a földszínek domináltak, ezt észrevehetjük a barna talprészen is… Esetleg te is lemaradtál a Black-ről? Semmi ok az aggodalomra, mert itt a Cinder, amit megvásárolhatsz shopunk resell részlegén!

Színállás: CINDER/CINDER/CINDER

Kód: FY2903

Release dátum: 2020. március 21.

Restock dátum(ok):

Retail ár: 220$

Yeezy 350 V2 Cinder on feet

Yeezy 350 V2 Cinder on feet

Yeezy Boost 350 V2 ‘Desert Sage’

Yeezy 350 V2 Desert Sage

Yeezy 350 V2 Desert Sage

Itt egy újabb 350 V2, ami a lehető legjobban megosztotta a Yeezy fanok véleményét a maga feltűnő narancssárga belső részével és a halványzöld talpával. Ha érzed magadban az ambíciót, hogy egy ennyire merész Yeezy colorwayt hordj, megvásárolhatod a Sneakerbox.hu Shop resell részlegében!

Színállás: DESERT SAGE/DESERT SAGE/DESERT SAGE

Kód: FX9035

Release dátum: 2020. március 14.

Restock dátum(ok):

Retail ár: 220$

 

Yeezy 350 V2 Desert Sage on feet

Yeezy 350 V2 Desert Sage on feet

Yeezy Boost 350 V2 ‘Tail Light’

YEEZY BOOST 350 V2 Tail Light

YEEZY BOOST 350 V2 Tail Light

Egy újabb Yeezy színállás, de mégsem a megszokott: ez a cw talán hoz valami újat amitől újra fellendült egy kicsit a Yeezy hype. Az alapszín a világosszürke amit felturbóztak az újra visszatérő pull-tabbel, ami élénk narancssárga színt kapott. Ha neked bejön ez az egyben feltűnő, de mégis letisztult design, akkor máris megvásárolhatod shopunk resell részlegén!

Színállás: TAIL LIGHT/TAIL LIGHT/TAIL LIGHT

Kód: FX9017

Release dátum: 2020. február 22.

Restock dátum(ok):

Retail ár: 220$

Yeezy 350 V2 Tail Light on feet

Yeezy 350 V2 Tail Light on feet

Yeezy Boost 350 V2 ‘Yecheil’

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Yecheil'

adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Yecheil’

2019 utolsó Yeezy 350 v2 színállásánál sokan mondták, hogy kicsit elgurult Kanye gyógyszere. Az alapszín fekete, de emellett még visszaköszön rajta a vörös, a világoskék, a neonzöld, ráadásul ezt még különböző mintákkal is kombózták. Ehhez a sneakerhez biztosan gondosan kell majd zoknit vagy outfitet választani…

Szeretnéd megvenni a Yecheil-t? Nézd meg van-e a méretedben a sneakerbox.hu shop Resell részlegében!

Színállás: YECHEIL/YECHEIL/YECHEIL

Kód: FW5190

Release dátum: 2019. december 20.

Restock dátum(ok):

Retail ár: 220$

Yecheil lábon

Yecheil lábon (Fotó: The Sole Supplier)

Yeezy Boost 350 V2 ‘Yeezreel’

adidas Yeezy Boost 350 V2 Yeezreel

adidas Yeezy Boost 350 V2 Yeezreel

Kanye nem először nyúlt a neonzöld-fekete kombóhoz, először a Yeebrán láttuk ezt a színt, ez a mintával és a SPLY-350 felirat helyetti ablakkal mintha annak lenne a futurisztikus (és non-reflective) nagytesója.

Elég bevállalósnak érzed magad a Yeezrelhez? Shopunkban megvásárolhatod a sneakerbox.hu shop Resell részlegében!

Színállás: YEEZREEL/YEEZREEL/YEEZREEL

Kód: FW5191

Release dátum: 2019. december 14.

Restock dátum(ok):

Retail ár: 220$

Yeezreel lábon (Fotó: Sneaker Bar Detroit)

Yeezreel lábon (Fotó: Sneaker Bar Detroit)

 

Yeezy Boost 350 V2 ‘Citrin’

Adidas Yezy 350 V2 Citrin Reflective

Adidas Yezy 350 V2 Citrin Reflective

A Citrin sem számított vadonatúj színállásnak, mert a Sesame nevezetű colorway elég hasonló, leszámítva a középtalpat. Bár a nevéből azt is gondolhatnád, hoy a Yeezy 350 v2 Citrin citromsárga, de ennél azért finomabban oldotta meg Kanye, ennél sokkal rikítóbb színek is léteznek… Ebből a színállásból már Reflective változat is készült, ami nem csak hasznos, de jól is néz ki!

Ha egy kis renovát Sesame hangulatot szeretnél, csekkold a méretsort weboldalunkon sneakerbox.hu shop Resell részlegében!

Színállás: CITRIN/CITRIN/CITRIN

Kód: FW3042

Release dátum: 2019. szeptember 23.

Restock dátum(ok):

Retail ár: 220$

Citrin on feet

Citrin on feet (Fotó: Kicksonfire)

 

Yeezy Boost 350 V2 ‘Cloud White’

Adidas Yeezy 350 V2 Cloud White

Adidas Yeezy 350 V2 Cloud White

A Cream White után ez volt az első, ami ennyire fehér és ennyire könnyen koszolódik, szerencsére nem tiszta fehér, egy kevéske kék dobja fel a cipő hangulatát. A színen túl ugye ez már az a generáció, ahol a felsőrész különböző elemei különböző mintázatúak, így az enyhén kékbe hajló kékes szín mellett ez is eléggé megkülönbözteti „nagytesójától”, a Cream-től.

Közeledik a tavasz és egy fehéres-kékes Yeezyvel nagyot lehet villantani, ha esetleg kedvet kaptál ehhez a csábító cipőhöz, lesd meg készletünket a sneakerbox.hu shop Resell részlegében!

Színállás: CLOUD WHITE/CLOUD WHITE/CLOUD WHITE

Kód: FW3043

Release dátum: 2019. szeptember 21.

Restock dátum(ok):

Retail ár: 220$

Cloud White on feet

Cloud White on feet (Fotó: Ofour.com)

 

Yeezy Boost 350 V2 ‘Lundmark’

Adidas Yeezy 350 V2 Lundmark

Adidas Yeezy 350 V2 Lundmark

A Lundmark egy kráter neve a Hold sötét oldalán. Kanye-től nem idegen, hogy a Holddal hozza kapcsolatba a cipőit, elég csak a v1-es Moonrockra gondolni. Bár ott a szürkésfekete színállás meg is magyarázza, hogy miért ezt a nevet kapta, a Lundmarknál aránylag kevésbé jut eszembe egy holdkráter, főleg az enyhén vöröses beütés miatt.

Színállás: LUNDMARK/LUNDMARK/LUNDMARK

Kód: FU9160

Release dátum: 2019. július 13.

Restock dátum(ok):

Retail ár: 220$

Lundmark on feet

Lundmark on feet

 

Yeezy Boost 350 V2 ‘Black’

Adidas Yeezy 350 V2 Black

Adidas Yeezy 350 V2 Black

A színállás, amire azt mondhatjuk, hogy újra hypeot hozott a Yeezyk világára a különleges feketeségével, ami mostanában nem túl megszokott Kanye ikonikus sneakereinél. Előtte a v1-es Pirate Black vagy a Bred volt, amin ennyire dominált a fekete, szóval a magyarok nagy része teljesen ráfüggött erre a cw-re. Nem véletlen, hogy ilyen hamar követte a restock az eredeti kiadást. A V2 Black színállásról egy YouTube videót is csináltunk a megjelenéskor, nézd meg most!

Ahogy Kanye nagyot mutatott  ezzel a letisztult de mégis különleges ötletével, úgy te is nagyot mutathatsz, ha persze van a méretedben 😉 sneakerbox.hu shop Resell részleg

Színállás: BLACK/BLACK/BLACK

Kód: FU9006

Release dátum: 2019. július 6.

Restock dátum(ok): 2019. november 29.

Retail ár: 220$

Black on feet

Black on feet (Fotó: Sneakernews)

 

Yeezy Boost 350 V2 ‘Antlia’

Adidas Yeezy 350 V2 Antlia

Adidas Yeezy 350 V2 Antlia

Ez egy igazán kiemelkedő colorway, mert a sok-sok Yeezy közül a Butter után ez volt az első, ami sárgás volt. Sajnos pull-tab már ezen a modellen sincs, de Reflective változat azonban annál inkább van. Mint ahogy az egyik korábbi Yeezynél is láthattuk, itt is szét lett választva európai és ázsiai változat (ez itt az európai).

A sárga színhez nem egyszerű öltözködni, de ha te kedveled a merészebb darabokat és megvásárolnád ezt a cipőt, nálunk hozzá is juthatsz a sneakerbox.hu shop Resell részlegében

Színállás: ANTLIA/ANTLIA/ANTLIA

Kód: FV3250

Release dátum: 2019. június 22.

Restock dátum(ok):

Retail ár: 220$

Antlia on feet

Antlia on feet (Fotó: sneaker-actus.fr)

 

Yeezy Boost 350 V2 ‘Synth’

Adidas Yeezy 350 V2 Synth

Adidas Yeezy 350 V2 Synth

Az Antlia ázsiai változata, ami elég érdekesre sikeredett a maga sajátos színével. Könnyen meglehet hogy itt most a csajok tábora volt a célközönség – de természetesen ez is teljes méretsorban landolt a boltok polcain – és ugyanolyan vehemenciával is kapkodták az összeset, szóval nem tűnt úgy, hogy a Yeezy-fanok (vagy a resellerek 😉 kevésbé hittek volna ebben a színállásban…

Színállás: SYNTH/SYNTH/SYNTH

Kód: FV5578

Release dátum: 2019. június 22.

Restock dátum(ok):

Retail ár: 220$

Synth on feet

Synth on feet (fotó: youtube.com)

 

Yeezy Boost 350 V2 ‘Glow’

Adidas Yeezy 350 V2 Glow in Dark

Adidas Yeezy 350 V2 Glow in Dark

A Yeezy hype elején megjelent Semi Frozen Yellow is elég nagy trauma lehetett a letisztultabb Yeezyk kedvelőinek, de ahhoz képest az még egész visszafogott volt. Ez az a Yeezy, amit világosban és sötétben is észreveszünk, köszönhetően az éjszaka fluoreszkáló középtalpnak. Cserébe nem vehetjük fel akármilyen outfithez, nyilván egy fekete nadrág-fekete felső kombóhoz jól passzol, de bármilyen más szín beemelésével nagyon óvatosnak kell lenni 😀

Ismét egy szín, a bátrabbak számára és azok számára akik a sötét éj leple alatt is ki szeretnének tűnni a többiek közül, mondjuk egy fluoreszkáló talpú Yeezyvel és ezt most meg is vásárolhatják a sneakerbox.hu shop Resell részlegén

Színállás: GLOW/GLOW/GLOW

Kód: EG5293

Release dátum: 2019. május 25.

Restock dátum(ok):

Retail ár: 250$

Glow in Dark on feet

Glow in Dark on feet (Fotó: thesolesupplier.co.uk)

 

Yeezy Boost 350 V2 ‘Clay’

Adidas Yeezy 350 V2 Clay

Adidas Yeezy 350 V2 Clay

Ez az a bizonyos modell, amelyből nem csak európai és ázsiai, hanem amerikai változat is készült. Az amerikaiak egy sárgás-rózsaszínes majdnem barackszínűnek mondható, de leginkább az agyak színére hasonlít, amire a neve is erősen utal.

Színállás: CLAY/CLAY/CLAY

Kód: EG7490

Release dátum: 2019. március 30.

Restock dátum(ok):

Retail ár: 220$

Clay on feet

Clay on feet (Fotó: sneakerwho.com)

 

Yeezy Boost 350 V2 ‘Hyperspace’

Adidas Yeezy 350 V2 Hyperspace

Adidas Yeezy 350 V2 Hyperspace

Az előző Yeezy ázsiai változata ami alig tér el a korábban említett Lundmarktól, csak itt még van pull-tab.

Színállás: GREY/GREY/GREY

Kód: EG7491

Release dátum: 2019. március 16.

Restock dátum(ok):

Retail ár: 220$

Hyperspace on feet

Hyperspace on feet (Fotó: boutique.humbleandrich.com)

Yeezy Boost 350 V2 ‘TRFRM’

Adidas Yeezy 350 V2 Trueform

Adidas Yeezy 350 V2 Trueform

És végül itt az európai változat, véleményem szerit mi vagyunk a legszerencsésebbek, hogy ezt a szín összeállítást kaptuk, mert ez a szürke és agyag könnyen kombinálható akár zoknikkal, akár ruhákkal. Persze van, aki szerint olyan, mintha egy salakos pályán futkároztunk volna és utána elfelejtették volna letörölni a talpat és a sarokpántot 😀 Azért a Clay durvábbra sikerült…

Színállás: GREY/GREY/GREY

Kód: EG7492

Release dátum: 2019. március 16.

Restock dátum(ok):

Retail ár: 220$

Trueform on feet

Trueform on feet (Fotoó: pinterest.com)

 

Yeezy Boost 350 V2 ‘Static’

Adidas Yeezy 350 V2 Static

Adidas Yeezy 350 V2 Static

Az első cw amiből Reflective változat is készült, ezt a fanok örömmel fogadták, de sajnos a resellerek is… a Static színállásnak elég jó az ára a resell piacon…

Ha be szeretnéd szerezni a legelső fényvisszaverős V2-est akkor ezt meg is teheted a sneakerbox.hu shop Resell részlegen

Színállás: STATIC/STATIC/STATIC

Kód: EF2905

Release dátum: 2018. december 27.

Restock dátum(ok):

Retail ár: 220$

Static on feet

Static on feet (Fotó: 105thebeat.com)

 

Yeezy Boost 350 V2 ‘Butter’

Adidas Yeezy 350 V2 Butter

Adidas Yeezy 350 V2 Butter

A Butter, az Antlia nagytesójam, amit maga Kanye is nagyon kedvelt. Ez abban mutatkozott meg, hogy többször is lencsevégre kapták az utcán, amint ebben a cipőben mutatkozik családjával vagy éppen egyedül. Amikor Budapesten a Footshopban droppolt a Butter, akkor természetesen a sneakerbox.hu csapata is ott volt (és Gergőnek is van egy „szuper” élménye, amikor a Cream White Yeezy-je volt rajta és megszólították az utcán, hogy király a Butter a lábán 😉

Színállás: BUTTER/BUTTER/BUTTER

Kód: F36980

Release dátum: 2018. június 30.

Restock dátum(ok): 2019. január 11. 

Retail ár: 220$

Butter on feet

Butter on feet (Fotó: pinterest.com)

 

Yeezy Boost 350 V2 ‘Blue Tint’

Yeezy Boost 350 V2 Blue Tint

Yeezy Boost 350 V2 Blue Tint

Mondhatni a Cloud White bátyja a kékes színére tekintve, csak itt még megvolt a pull-tab és az a bizonyos „SPLY-350” felirat, rögtön pirossal, hogy el se lehessen téveszteni. Gergő a megjelenés idején csinált a Blue Tintről egy videót, azzal a felütéssel, hogy vajon vége van a Yeezy hype-nak? Hát, ez 2017-ben volt és még 2020 elején sem akar neki vége szakadni 😀 Bár Ye azt nyilatkozta, hogy „Yeezy for everyone” de azért ezt nem adidas Stan Smith, Converse Chuck Taylor vagy épp Vans Old Skool darabszámokban kell érteni – így ha sneakerhead körökben tényleg „köznapivá” is vált a Yeezy, azért nem jön szembe minden sarkon.

Színállás: Blue Tint/Grey Three/High Resolution Red

Kód: B37571

Release dátum: 2017. december 16.

Restock dátum(ok):

Retail ár: 220$

Blue Tint on feet

Blue Tint on feet (Fotó: Kicksonfire.com)

 

Yeezy Boost 350 V2 ‘Beluga 2.0’

Adidas Yeezy 350 V2 Beluga 2.0

Adidas Yeezy 350 V2 Beluga 2.0

A Beluga utódja, amit a rajongók nagyon jól fogadtak, mivel a Beluga első változata is nagyot robbantott a Yeezy fanok körében. A sneakerbox.hu csapatából többen is fagyoskodtak érte a release idején 🙂

Színállás: GREY/BOLD ORANGE/DARK GREY

Kód: AH2203

Release dátum: 2017. november 25.

Restock dátum(ok):

Retail ár: 220$

Beluga 2.0 on feet

Beluga 2.0 on feet (Fotó: pinterest.com)

 

Yeezy Boost 350 V2 ‘Semi Frozen Yellow’ / ‘Yebra’

Adidas Yeezy 350 V2 Yebra

Adidas Yeezy 350 V2 Yebra

A Semi Frozen Yellow (vagy más néven Yebra) Glow és a Yeezrel idősebb tesója, ami rendesen megbotránkoztatta a Kanye fanokat, amikor megjelent. Amellett, hogy a Zebra újragondolása volt, ez volt az első olyan colorway, ami „kiverte a szemet”. De mindezek ellenére külföldön egész nagy sikere lett a hypebeastek és sneakerheadek köreiben. Az Instán olyat is láttunk, hogy amikor valakinek nem jutott, egy neonzöld szövegkiemelővel addig festegette a Zebráját, amíg Yebra nem lett belőle. Sajnos ez a cw is eléggé koszmágnes – és jóval kevesebben tartják tisztán, mint ahányan hordják 😀

Színállás: Semi Frozen Yellow/Raw Steel-Red (Yebra)

Kód: B37572

Release dátum: 2017. november 18.

Restock dátum(ok):

Retail ár: 220$

Yebra on feet

Yebra on feet (Fotó: Sneakermyth.com)

 

Yeezy Boost 350 V2 ‘Cream White’

Yeezy Boost 350 V2 Cream White

Yeezy Boost 350 V2 Cream White

Ez egy igazán ikonikus modell a Yeezyk történelmében, mivel nagyon sok celeb és influencer ezt a színállást választotta magának. Igaz, ami igaz, a fehér cipőkkel nem lehet mellé lőni, főleg ha egy Kanye is a nevét adta hozzá 😉 Először sokan azt hitték, hogy erre a változatra nem került rá a SPLY-350 felirat, de ez tévedés – egyszerűen az is fehérrel van és nem látszik.

Nem mindenki szeretne kitűnni a tömegből és nem mindenki szeretne egy figyelemfelkeltő sneakert, de szerencsére nekik is van egy nagyon jó ajánlatunk, méghozzá a Cream White amit megvásárolhattok a sneakerbox.hu shop Resell részlegében

Színállás: CREAM WHITE/CREAM WHITE

Kód: CP9366

Release dátum: 2017. április 29.

Restock dátum(ok): 2018. szeptember 21.

Retail ár: 220$

Cream White on feet

Cream White on feet (Fotó: kickgame.co.uk)

 

Yeezy Boost 350 V2 ‘Zebra’

Ha azt mondjuk, hogy Yeezy, a egészen biztos, hogy legtöbb embernek ez a színállás ugrik be először. Sajnos a népszerűség átka ezt a színállást is elérte, sajnos nagyon sok replikát is gyártanak belőle. Emiatt a core sneakerheadek közül sokan elfordultak ettől a cw-től, de lehet inkább az az oka ennek, hogy a Zebra kapta meg a legtöbb restockot, az első kiadással együtt már három hullám zebra vágtatott a boltok polcaira. És ellenérzés ide vagy oda természetesen minden egyes restock is sold out lett…

Színállás: WHITE/CORE BLACK/RED

Kód: CP9654

Release dátum: 2017. február 25.

Restock dátum(ok): 2018. november, 2019. december 21.

Retail ár: 220$

Zebra on feet

Zebra on feet (Fotó: veniceboats.com)

 

Yeezy Boost 350 V2 ‘Black Red’

Adidas Yeezy 350 V2 BRED

Adidas Yeezy 350 V2 BRED

A fekete-piros szín minden cipőnek jól áll és a Jordan I ‘Bred’ (azaz Black-Red) színállása óta igazi megtiszteltetés, ha egy sneakere színállásra „ráragasztják” ez a nevet. Ez volt megjelenésekor a legfeketébb Yeezy cw. Bár a SPLY-350 felirat és a pulltaben a cérna színe azért elég dominánsan piros, azért ez elég jól kombinálható szinte bármilyen outfittel.

Színállás: CORE BLACK/CORE BLACK/RED

Kód: CP9652

Release dátum: 2017. február 11.

Restock dátum(ok):

Retail ár: 220$

BRED on feet

BRED on feet (Fotó: pinterest.com)

 

Yeezy Boost 350 V2 ‘Core Black White’

Adidas Yeezy 350 V2 OREO

Adidas Yeezy 350 V2 OREO

Az első fekete-fehér színállás, ami tényleg olyan mint egy klasszikus Oreo keksz, alul-felül fekete és középen a fehér csík ami a töltelék. Tényleg te inkább az Oreot szereted, vagy a Pilóta kekszet?

Színállás:  CORE BLACK/CORE WHITE/CORE BLACK

Kód: BY1604

Release dátum: 2016. december 17.

Restock dátum(ok):

Retail ár: 220$

OREO on feet

OREO on feet (Fotó: sg.carousell.com)

 

350 V2 ‘Core Black Green’

Adidas Yeezy 350 V2 Olive

Adidas Yeezy 350 V2 Olive

A legelső „franchise” ami 4 tagból áll. A másodikat „Olive”-nak is hívják az oldalán húzódó sötétzöld csík miatt. Nagyon jól kombináható és kedvező színállás azok számára akik kedvelik az olívazöld enyhén barnás árnyalatát.

Színállás: CORE BLACK/GREEN/CORE BLACK

Kód: BY9611

Release dátum: 2016. november 23.

Restock dátum(ok):

Retail ár: 220$

Adidas Yeezy 350 V2 Olive on feet

Olive on feet

Olive on feet (Fotó: zelenograd-cvety.ru)

 

350 V2 ‘Core Black Copper’

Adidas Yeezy 350 V2 Core Black Copper

Adidas Yeezy 350 V2 Core Black Copper

A harmadik tesónak a „tölteléke” kicsit hasonlít az agyag színére – bár a színállás neve a Copper inkább a rézre utal. Ha van egy jó, színben hozzáillő zoknink (hogy ez miben különbözik az ugyanolyan színű zokniktól, azt itt kifejtjük) és egy fekete szaggatott farmerünk nagyon jó megjelenést kölcsönözhetünk vele, de ha van egy hozzá illő pólónk is akkor meg végképp.

Színállás: CORE BLACK/COPPER/CORE BLACK

Kód: BY1605

Release dátum: 2016. november 13.

Restock dátum(ok):

Retail ár: 220$

Core Black Copper on feet

Core Black Copper on feet (Fotó: soleshotta.bigcartel.com)

 

350 V2 ‘Core Black Red’

Yeezy Boost 350 V2 Core Black Red

Yeezy Boost 350 V2 Core Black Red

A fekete-piros cw megszokottan itt is nagyot ütött, könnyű hozzá öltözni, de egyben figyelemfelkeltő is és a piros-fekete mindig egy „joker” a tervezők számára, ezt egyszerűen nem lehet elrontani. Akinek nem tetszett a csíkozott minta, azok ebben a sötét színállásban ők is megtalalálták a számításukat.

Színállás: CORE BLACK/RED/CORE BLACK

Kód: BY9612

Release dátum: 2016. november 23.

Restock dátum(ok):

Retail ár: 220$

Core Black Red on feet

Core Black Red on feet (Fotó: pinterest.com)

 

Yeezy Boost 350 V2 ‘Beluga’

Adidas Yeezy 350 V2 Beluga

Adidas Yeezy 350 V2 Beluga

A V2-esek szülőatyja, a Yeezy rajongók táborának megosztója. A v1-esekhez képest a v2 robosztusabb talppal és „búvárcipősebb” kialakítással rendelkezik és azok szívét is megdobogtatta, akik az első generációs 350-esektől nem dobták el az agyukat. Rikító narancssárga csíkkal a közepén azok tekintetét is odavonzza akik nem hypebeastek vagy sneakerheadek. Ha valaki ért hozzá, akkor még jobban szemet gyönyörködtető élénk színe és a világos szürke alapon a sötét szürke vonalak (és a resell ára). Néhány beszerzős sztoriról mi is írtunk még anno a megjelenés idején.

Színállás: STEEPLE GRAY/BELUGA/SOLAR RED

Kód: BB1826

Release dátum:

Restock dátum(ok):

Retail ár: 220$

Beluga on feet

Beluga on feet (Fotó: pinterest.com)

ricsi

Engem a pénz nem boldogít, de egy újabb sneaker igen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • sklep internetowy szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, superb blog format! How long have you ever been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your web site is magnificent, let alone the content! You can see similar here sklep internetowy
×