Yeezy 350 v2 beszerzős sztorik

Amikor közeledett a Yeezy 350 v2 megjelenési dátuma, ment a körkérdés a sneakerbox.hu csapatában is, hogy ki megy rá a cipőre? „Svájci tudósítónk”, Áron a.k.a selesneaker biztos pont volt az ügyben, Dávid blogger padawanunk pedig szintén ott volt a budapesti Bizanc előtti sokadalomban, így őt kértük meg a helyszíni beszámolóra. Át is adjuk a szót a két újdonsült jízkó tulajnak: Yeezy beszerzés és on-feet fotók az alpesi és az alföldi országban, a tovább után!

Yeezy 350 v2 beszerzési sztorik Magyarországról és Svájcból

Yeezy 350 v2 beszerzési sztorik Magyarországról és Svájcból (Fotó: @selesneaker)

Ha az érdekel, hogyan tudsz te is beszerezni egy Yeezy sneakert, akkor katt ide!

Dávid @ HU

A Yeezy Boost 350 v2 modellel kapcsolatban megoszlanak a vélemények. Vannak, akik kevésbé „szimpatizálnak” az új dizájnnal és vannak, akik egyszerűen imádják. Jómagam az utóbbiak táborát erősítem, így nagy izgalommal vártam az új ráncfelvarráson átesett 350 megjelenését.

Mivel itthon egyetlen legit bolt foglalkozik a Yeezyk forgalmazásával várható volt, hogy rengetegen lesznek, akik a vásárlási jog megszerzésének reményében elmennek a sorsolásra. Barátaimmal az esélytelenek nyugalmával indultunk el Győrből szerencsét próbálni.

Yeezy Boost 350 v2 Beluga release Budapesten az Icons by Bizancban

Yeezy Boost 350 v2 Beluga release Budapesten az Icons by Bizancban

A helyszínen természetesen óriási volt a tömeg. A sorsolás teljesen korrekt módon, a nyilvánosság előtt zajlott és a nyerteseknek délután 13 óráig volt idejük átvenni a cipőket.

Az esemény közben jókat beszélgettünk, ismerkedtünk másokkal és vitattuk, hogy ki mit fog kezdeni a cipővel, ha netán nyerne. Nagy meglepetésünkre két barátom mellett engem is kisorsoltak így a pörgős hetem és a korán kelés okozta fáradtság egy pillanat alatt elillant. Borzasztóan örültem.

Yeezy Boost 350 v2 Beluga sorsolás Budapesten az Icons by Bizancban

Yeezy Boost 350 v2 Beluga sorsolás Budapesten az Icons by Bizancban

El se tudtuk képzelni, hogy aznap több Yeezy-vel fogunk hazatérni a srácokkal. Azt hiszem, hogy ha azt kérnék tőlem, hogy írjak le egy szerintem tökéletes napot az valahogy mindig így kezdődne.:)

Számomra abszolút hozta a vártakat. Mindenképp egy fél számmal, számmal nagyobb méretet is próbáljatok fel! Hiába az elasztikus anyag nyomni fog az orr részen és ez sajnos nem csak saját tapasztalat.

Az egyszerű utcai „on-feet” képek helyett szeretek egy kis csavart belevinni a fotózásba és természetesen ez most sem történt másképp.

Próbálkoztunk autópálya mellett, a naplemente és az autók fényeit összehangolni a narancssárga csíkkal, majd próbálkoztunk a természetben, füstös háttérrel, asszociálva a cipőn tekergő szürke csíkokra, de sehogy sem kaptuk meg a várt képet, azt az érzést.

Végül a Yeezy, Yeezus és a SPLY-350 (Saint Pablo Loves You?) szavaktól megihletve gondoltam, hogy a közelünkben lévő Pannonhalmi Bencés Főapátságban fogjuk meglelni a tökéletes helyszínt. Az őröket és a többi turistát kijátszva, egy gerillafotózás eredményeként születtek a képek! 😀

Yeezy Boost 350 v2 - a Szent Grál :D

Yeezy Boost 350 v2 – a Szent Grál 😀

Yeezy Boost 350 v2 - a Szent Grál :D

Yeezy Boost 350 v2 – a Szent Grál 😀

Áron @ CH

Már alig bírtam magammal, hogy végre kijöjjön egy új Yeezy, mert eddig sikerült mindet megszerezni. Végre bejelentették, hogy szeptember 24-én érkezik az új adidas Yeezy 350 v2. Nagyon hasonlít a korábbi 350-eshez, de most az adidas egy kicsit megmagasította a cipőt és egy elejétől végéig érő narancssárga csík is került rá.

Yeezy 350 v2

Yeezy 350 v2

Egy héttel a release előtt felhívott egy jó ismerösöm, hogy szeretném-e megnézni és lefotózni az új Yeezyt. Nekem se kellett kétszer mondani, mindjàrt el is mentem a cipőért (ezt a @sneakerboxhu Instán is spoilereztük 🙂 Sajnos egy 40-est kaptam, úgyhogy az egyik barátnőm lett a fotómodell és nem én 🙁 Mindegy, így alakult, lefotóztuk és természetesen vissza adtuk a tulajnak a cipőt. Az elkészült fotókat itt megnézhetitek: @selesneaker

Yeezy 350 v2

Yeezy 350 v2

Amikor végre eljött a Yeezy release napja, én három sorsolásban is részt vettem, de sajnos egy lehetőséget sem nyertem. Öt barátom nyert, de én nem. Nagy bánatomban hazamentem és megvettem a neten egy resellertöl. Igaz, hogy így jóval több pénzt fizettem érte, mint amennyi a boltban volt, de annál nagyobb volt az öröm, amikor megjött a postán 🙂

Yeezy Boost 350 v2

Yeezy Boost 350 v2

Hamarosan újabb Yeezyk érkezése várható. Azt suttogják, hogy a barna 750-es már 2 hét múlva, október 15-én jön, a következő 350 v2-es meg novemberben! Sok szerencsét kivánok a következő sorsolásokon azoknak, akik rámennek a cipőkre 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×