Yeezy Boost 350 V2 Beluga 2.0 – három szemszögből

Régóta pörög a Yeezy hype, sok modell és colorway látott már napvilágot. A legutóbbi release a Yeezy Boost 350 v2 Beluga 2.0 volt. Csapatunkból Dávid elhatátorozta, hogy kiutazik Bécsbe, hogy campeljen érte. Tomi aka Dablty is kilátogatott a bécsi campelésre, eközben Gergő Budapesten „tartotta a frontot”: a Bizáncban unboxolta a cipőt. Legfrissebb Yeezy kalandjaink a tovább után!

beluga 2.0

Frissen fotózva a friss Yeezy

DÁVID: CAMPELGETÉS BÉCSBEN

Már csütörtök délelőtt felszálltunk Leventével (sadboiartworks néven már találkozhattatok grafikáival itt a blogon is) a Wien-Erdberg irányba tartó buszra. Kb. négy órás utazásunkat követően elfoglaltuk szálláshelyünket a Mariahilfer Straße környékén, és egyből „le is ugrottunk” a Footlockerhez csekkolni, hogy mi a helyzet. Mint kiderült, szerencsére időben érkeztünk, és „csak” 20-30 ember volt előttünk. Két napot b*szódtunk le-fel, oda-vissza a máriastinferfrásszén, szétfagytunk a hidegben, hálózsákban aludtunk kint a betonpadon, gyorskaján éltünk, és a városnézésünk is egy utcából állt. Gyakorlatilag felesleges volt szállást foglalni, mert több volt a random checkpoint, mint a fix (jó, ha összesen 10 órát a szálláson töltöttünk). VISZONT!

beluga 2.0

A vége felé már szinte nyomorgás volt a Footlocker előtt

Beluga 2.0 – végre a kezeim között a cipő

Nagyjából 48 óra tömény szenvedés után eljött a várva várt pillanat, megkaptuk (megvehettük) a cipőt! Szombat reggel 8 óra volt, amikor szólítottak, hogy fáradjak be, hogy átvegyem a csodálatos kis surranómat. El sem tudom mondani, melyik volt a jobb érzés: hogy nem kellett többet kint szenvedni a hidegben, vagy hogy végre megkaparinthattam a cipőt?! Mindenesetre örülök, hogy már egy Yeezy is a gyűjteményem része, és még a színállása is teljesen korrekt. 😀

beluga 2.0

Esős bécsi reggel – de a Yeezy már a zacsiban

Tomi: A gleccserről Bécsbe és vissza

Sítáborban voltam Ausztriában, így nem tudtam végigcampelni a release-ig, de persze nem hagyhattam ki, hogy meglátogassam a fagyoskodó haverokat. Ahogy megérkeztem és kiszálltam az autóból, óriási meglepetés várt. Bár ez volt eddig a legkevésbé limitált megjelenés, és már tél közepe volt, mégis már akkor majdnem kétszer annyian álltak, mint nyáron a Zebráért. Nagyon sokan voltak ott,  akiket ismertem, David, Brandon, Göki, Rezi… Mind srácok, akiket június 24-én, az utcán, itt, a Footlocker előtt ismertem meg.

A Beluga 2.0 számomra az eddigi legkevésbé vonzó Yeezy colourway volt, pedig nagyon sokaknak ez a kedvence. A mínuszok nemcsak az időjárás terén érvényesültek, hanem a resell áraknál is. Ugyanis szinte mindenki, aki online próbálkozott, beszerzett egy párt. Német sneaker csoportokban, ahol én is tag vagyok, retail áron adogatták tovább a cipőt a srácok, akik több mint egyet szereztek. Ez az én sztorim a Beluga 2.0-hoz. Remélem, színesebb, mint ez a Yeezy colourway 😉

Gergő: Yeezy 350 Beluga 2.0 unboxing Budapesten

Míg Dávid és Tomi Ausztriában voltak, én itthon „tartottam a frontot”. Eddig majdnem minden hazai Yeezy releasen ott volt valaki a csapatból, tudosítgattunk, fotóztunk, a 750 Light Grey/Gum itthoni megjelenésekor még egy kis sztorizós előadást is tartottam az üzletben. Na de most szerettem volna már egy unboxing videót is csinálni. Nyitás előtt, miközben a helyi crew nagyban készülődött az első vásárlók fogadásásra, mi Jakival belőttük a fényeket és kidobozoltunk egy kettőpontnullás belugát. A cipőről minden tudnivalót és a véleményemet is elmondom a videóban, szóval nem is szaporítanám a szót, nézzétek meg:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×