BOOST nélkül – adidas Harden Vol. 4

Bebizonyosodott a korábbi lesifótókon alapuló feltételezés, tényleg BOOST nélkül érkezik az adidas Harden Vol. 4! Mivel helyettesítik napjaink legnépszerűbb középtalp-technológiáját? A tovább után kiderül!

adidas_harden_vol4_1

Négyféle adidas Harden Vol. 4, egy és utánozhatatlan James Harden

Nyerő páros

Véleményem szerint James Harden jó igazolás volt az adidas részéről. Van stílusa, MVP címet nyert és bár megosztó, de akár kedveli valaki, akár ki nem állhatja egy dolog biztos: foglalkozik vele! Sneaker szemszögből az első három signature modellje nekem üde színfoltot jelentett napjaink kosaras cipő kínálatában. Az első teljesen retro hangulatot árasztott a (hasított) bőr felsőrésszel, a második olyan méretes BOOST középtalpon állt, hogy már ránézésre a kényelem érzete fogta el az embert, míg a harmadik verzió a performance futócipőket idézte, amiről ordít a maximális teljesítmény érdekében történt tervezés.

james_harden_adidas

Nyerő páros: James Harden és adidas

BOOST nélkül

Az első lesifotók alapján már sejtettük – de bíztunk az ellenkezőjében –, hogy BOOST nélkül érkezik Harden negyedik signature kosaras cipője. Mindenesetre nem így lett. Az adidas Harden Vol. 4 az első Lightstrike középtalppal érkező modell a szériában. A technológiának köszönhetően a jelentősen kisebb tömeg mellett sem kell lemondanunk a megfelelő csillapításról.

adidas_harden_vol4_2

A talp BOOST nélkül is bíztató kialakítást kapott

Venni, vagy nem venni

Bevallom, jelenleg egy adidas Harden Vol. 1-ben kosarazok. Az alacsony szár mellett számomra a BOOST volt a másik hívószó a modell mellett – előtte a Kobe széria volt a favorit. Ezen előzményekkel talán nem meglepő, hogy az első képek láttán kisebb sokk-ként ért a BOOST hiánya! Elvégre a legjobb sportolód cipőjébe nem a legjobb technológiádat kéne tenni? Persze nem gondolom, hogy a N3xt L3v3l-ben megismert Lightstrike hab olyan rossz lenne, de hát a szokás nagy úr… Így komoly dilemmába kerültem: szerezzek be egy Vol. 3-at amíg lehet, vagy bízzak a Kobe/PG széria helyrerázódásában? Antetokounmpo, azaz a Nike Zoom Freak 1 debütálása nekem kicsit alulmúlta a várakozásaim. Esetleg marad a jól bevált várakozás, hátha egy esetleges próba után hitetlenkedőből hívővé változom. Hiszen a talppal kapcsolatos kételyeim mellett a felsőrész úgy tűnik eléggé rendben van. Pláne egy normális színösszeállításban. Amíg dilemmázok ti melyik kosaras lépőre tennétek le a voksotok?

adidas_harden_vol4_3

Nem meglepő módon extrább színösszeállításokban is érkezik

Megjelenések

Először a Barbershop fantázianevű debütál október 12-én, majd a Pink Lemonade (október 26.), Candy Paint (október 31.) és a Cookies & Cream érkezik (november 15.) – és persze utánuk várhatóan sok-sok újabb színösszeállítás. Ára 130 USD.

Hír-, és képforrásunk az adidas volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×