Puma Air Boost – Puma Jamming

Ne gyertek zavarba a címtől, minden szava igaz! A Puma új technológiája révén áttetsző középtalpon (Air) keresztül láthatjuk a Boost golyócskákra emlékeztető csillapítást. Lássuk a tovább után a Puma Jamming cipőt!

puma_jamming_1

Puma Jamming

Hogy juthattunk el idáig?

Próbálkozik a Puma a világ leggyorsabb emberével, Rihannával, Alexander McQueennel, új fűzési rendszerrel, új sziluettelönbefűzős cipővel, de valahogy csak nem akar összejönni nekik. Még a sneaker game jelenlegi legfőbb mozgatórugójának számító Boost technológia alkalmazásáról is lecsúsztak a testvérmárka adidas-szal szemben. Mi lesz ezek után a következő lépésük?

puma_jamming_2

Puma Jamming

Elképzelés jeles, kivitelezés elégséges

Úgy tűnik a már bevált technológiák vegyítése. Az új Puma Jamming mintha még feldolgozatlan Boost golyókat gyűjtött volna egy Air Max talpába. Az elképzelés jeles, a megvalósítás kegyelem elégséges. Kreativitásból a felsőrészre sem maradt sok, napjainkban megszokott kötött anyag, amit a Puma-nál evoKNIT-nek hívnak.

puma_jamming_3

Látványos? Érdekes? Gagyi? Nem is tudom eldönteni.

Nevessek, vagy sírjak

Mint egyes Puma termékekkel maximálisan elégedett vásárló nem is tudom, hogy nevessek, vagy sírjak-e? Nem igazán látom merre tart a Puma. Szerintetek lesz a Jamming technológiából valami, vagy ez is csak egy gyenge, vakvágányra vezető próbálkozás?

Hír-, és képforrásunk a Sneakernews volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×