Puma x Alexander McQueen – újratöltve

Ismét összeállt a Puma az extravagáns Alexander McQueen házzal. A McQ design öröksége és lázadó magatartása egyesül a Puma innovációkkal teli történelmével. A korábbi visszafogott szériánál ezúttal merészebb darabokat találunk az új kollekcióban, melyből a tovább után tudtok szemezgetni.

puma_mcqueen_disc

Egyedi technológia és megjelenés

A legújabb Puma x McQ kollekció az extrém sportokból és protektorokból merített ihletet. A 90-es évek futócipőit prémium bőrrel és különböző szövetekkel turbózták fel. A pontot az „i”-re a fényvisszaverő és irizáló elemek teszik fel. Az eredmény? Egy futurisztikus, mégis retró megjelenés, ami nem tagadhatja le sportos örökségét, mégis megállja a helyét a divat világában.

puma_mcqueen_brace_lo_femme

Brace lo Femme

puma_mcqueen_serve_mid_nu_black

Serve mid nu black

puma_mcqueen_techrunner_lo

Tech Runner lo

puma_mcqueen_cell_mid

Cell mid

puma_mcqueen_techrunner_sandal

Tech Runner Sandal

Néhol mintha Raf Simons, vagy épp Yohji Yamamoto köszönne vissza ránk, de vannak teljesen egyedien elmebeteg megoldások is, mint pl. a Tech Runner Sandal. Hír-, és képforrásunk a Puma honlapja volt, ahol érdemes szemügyre venni a többi modellt is. Valamint az első képen látható Disc-re itthon is rátehetitek a mancsotokat a Pig Shoes-ban.

 

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×