Puma x Alexander McQueen

A Puma ismét összeállt a híres brit divatmárkával, az Alexander McQueen-nel a 2015 tavaszán megjelenő kollekciójához. De ki is az az Alexander McQueen és mire számíthatunk a kollaborációtól? A tovább után megtudhatjátok!

puma_alexander_mcqueen_women

Puma x McQ

Alexander McQueen az angol divat huligánja. Az elviselhetetlen gyerek becenevet ragasztották rá megbotránkoztató kreációi miatt. Többször támadták azzal, hogy ruhái hímsoviniszta eszméket, vérontást és fetisizmust közvetítenek. A kollekcióihoz hasonlóan élete is intenzív, polgárpukkasztó volt. Egészen 40 éves korában elkövetett öngyilkosságáig.

alexander_mcqueen_shoes

Original McQueen-ek. Egy keresést megér a név! (kép forrása: thefashioncult.com)

Építve a debütáló kollekcióra, ez a szezon McQ szélsőséges, urbánus érzését vegyíti a PUMA klasszikus sziluettjeivel, a sportot mint fő referenciát használva. Össze nem illő színek és metál textúrák díszítik a hagyományos PUMA cipőtervezést, a technikai háló találkozik a prémium bőrrel és váratlan, a sötétben világító részletekkel. A színpaletta az 1950-es évek Formica színeit idézi, élénk és ütköző színek modern és friss csavarral.

puma_alexander_mcqueen_men

Puma x McQ

Az izgalmas unió új kezdetet vesz ebben a szezonban és felfedezi, felhasználja a két márka egyedi DNS-ét, mely igazi evolúciója egy történelmi partnerségnek. A kollekció február 7-től megtalálható a prémium globális kereskedők üzleteiben.

Forrásunk a Puma, illetve a Wikipedia voltak.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×