Fűzd, ahogy akarod – Puma NETFIT

Ne keltsen bennetek rossz érzést a cím, ez nem a testnevelés órán átélt országos fittségi mérés (NETFIT – Nemzeti Egységes Tanulói Fittségi Teszt), hanem a Puma új technológiája, mely végtelen lehetőséget biztosít számotokra cipőtök befűzéséhez. A tovább után megismerhetitek a Puma NETFIT újítását.

puma_netfit_laceup_1

Fűzd, ahogy akarod – Puma NETFIT

Bemutató Usain Bolt főszereplésével

A nagyszabású New York-i bemutatón jelen volt a márka legnagyobb sztárja, a világ leggyorsabb embere, Usain Bolt. Mellette (szó szerint) eltörpült a többi Puma szponzorált: Yandel, Bradley Wright-Phillips, Lisa Freestyle, vagy épp Easy Man. Remélem nem én vagyok tudatlan, ha ezek a nevek nem sokat mondanak?!

puma_netfit_laceup_newyork_usainbolt

Usain Bolt a New York-i bemutatón

Puma NETFIT

A Puma NETFIT egy egyedien személyre szabható fűzési rendszer, mely végtelen lehetőséget biztosít mind designban, mind teljesítményben. A rendszer szorosabb tartást biztosít a magas minőségű háló-forma alkalmazásával.

puma_netfit_laceup_tsugishinsei

A nemrég pont általam lehordott TSUGI Shinsei számomra emészthetőbb ebben a formában

A csapból is ez folyik

A futópályától kezdve az edzőtermen át egészen az utcáig mindenhol fel fog tűnni a Puma NETFIT technológia. A cég innovációs csapata kialakított 5 fűzési rendszert, hogy kezdetben egy kis segítséget nyújtsanak, de a végső fűzési rendszernek maximum a képzelőerőtök szabhat határt!

puma_netfit_laceup_ignite

Puma Speed Ignite NETFIT

Hír-, és képforrásunk a Puma volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.
×