Cipőteszt: Parley x adidas Ultra Boost Uncaged

Már tényleg kezdem magam kicsit kellemetlenül érezni, hogy az Ultra Boost I., II., majd az ST után most az Uncaged modellt tesztelhetem. Hogy tovább fokozzam hátrányos megkülönböztetésem: a Parley féle változatot. A tovább után rövid beharangozót olvashattok a hamarosan érkező részletes teszt előtt.

parley_adidas_ultraboost_uncaged_1

Parley x adidas Ultra Boost Uncaged

Fashion, vagy performance?

Az Ultra Boost Uncaged rendkívül letisztult sziluettel rendelkezik. Talán emiatt lehet, hogy még nagytestvérénél is népszerűbb utcai viseletnek tűnik. Mintha elfelejtenénk, hogy alapvetően futócipő. Nem tudom ti is tapasztaljátok-e, de én futópályán és edzőtermekben csak elvétve találkozom ezzel a modellel. Pedig ez egy vérbeli performance shoe, amit a technikai „tudása” is alátámaszt.

parley_adidas_ultraboost_uncaged_2

Utca, vagy edzés? Ez itt a kérdés.

Mit is tud az Ultra Boost Uncaged?

Mint teszt beharangozó, hasznos ha áttekintjük mit is tud az Ultra Boost Uncaged:

  • Stretchweb talp Continental gumikeverékből
  • Boost középtalp 10mm lejtéssel (sarok 29mm, talp elülső része 19mm)
  • Torsion System a stabilitásért
  • Primeknit felsőrész
parley_adidas_ultraboost_uncaged_3

A Boost mennyiségére nem lehet panasz

Parley

Percenként egy kamionnyi szemét kerül az óceánokba. Az adidas a Parley-val összefogva ezen hulladék újrahasznosításával nyer speciális fonalat, amiből többek között tesztünk alanyának felsőrésze is készült. Tehát nem csak remek látványt nyújtó, extra kényelmes futócipővel gazdagodunk az Uncaged UB által, hanem valamelyest teszünk a földünkért is. Az együttműködésről korábban részletesen írtunk nektek.

parley_adidas_ultraboost_uncaged_4

Parley

Milyen edzés közben?

De hogy milyen is edzés közben? Olvassátok folyamatosan a sneakerbox.hu-t, hamarosan részletes teszttel jelentkezünk! 🙂 Továbbá új utak felé kacsingatva kosárlabda cipő tesztelésébe is belekezdtem. Hogy melyikbe? Az is hamarosan kiderül.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×