Sneaker Street Style @ BMX Masters Köln

A BMX Mastersen arra is kíváncsi voltam, hogy a külföldi bicósok körében milyen cipőmárkák és stílusok most a menők. Azt hiszem, erre keresve sem találhattam volna jobb helyet, mint a kölni verseny 🙂 A tripla kp-k, dupla előreszaltók, cashrollok szünetében igyekeztem azt is megjegyezni, hogy a BMX-es sztárok cipőszponzoruk melyik modelljében tekernek. Sneaker street style Kölnből a tovább után!

Sneaker Street Style @ BMX Masters Köln

Sneaker Street Style @ BMX Masters Köln

Nem véletlenül válaszottam kezdőképnek ezt a csupa Nike 6.0-s képet, a nézők és versenyzők több mint felének Nike 6.0 cipője volt a Mastersen, könnyen lehetett olyan képet lőni, amin csak ilyen cipő van 🙂 Ahogy láttam, hogy az Air Mogan Mid és a Zoom Oncore High cipők a német és angol BMX-esek kedvencei. A jó hír, hogy a kint látott cipők ismerősek voltak az itthoni üzletek és webshopok kínálatából, szóval aki fel akar zárkózni a nemzetközi 6.0 divathoz, itthon is megteheti 🙂

Nike felhozatal a BMX Mastersen

Nike felhozatal a BMX Mastersen

Nike 6.0 Oncore Zoom High és Air Mogan Mid cipők - ezeket nem kellett nagyítóval keresni :)

Nike 6.0 Oncore Zoom High és Air Mogan Mid cipők – ezeket nem kellett nagyítóval keresni 🙂

A díjátadó után Jósa Dani és Bor Peti elkapta az angol Ryan Taylort egy pár kérdésre az Offline Webshotsnak, pár fotót én is csináltam. Ha tetszik a cipő, amiben Ryan végigtekerte a Masterst, akkor elég ha elmész a legközelebbi 6.0-t is árusító üzletbe, mert ez a zöld Air Mogan Mid idei nyári modell és itthon is kapható.

Ryan Taylor Nike 6.0 Air Mogan Mid cipőjében

Ryan Taylor Nike 6.0 Air Mogan Mid cipőjében

Nikeból nem csak 6.0-k voltak, feltűnt egy-két Air Jordan és SB Dunk cipő is. Erről a Nike SB Premium High cipőről, amit Eric Koston thai származása ihletett, már korábban is írtunk a sneakerbox.hu-n, azt kell mondanom, hogy élőben is ugyanolyan jól néz ki, mint a képen 🙂

Eric Koston Nike SB Premium Dunk High aranycipője :)

Eric Koston Nike SB Premium Dunk High aranycipője 🙂

 

Az oldszkúl arcokon láttam pár Sk8-Hi-t meg Slip-Ont, de ők mind nézők voltak. Versenyezni viszont csak komolyabb felépítésű Vans cipőkben láttam bicikliseket, Vans Skink Midben sokan nyomták, Mark Webb Vans Owens Mid cipőt viselt. Az Owens modellből láttam még egy érdekeset – a Slayerrel közösen készült magas szárú collabet.

Vans Skink Mid a pályán

Vans Skink Mid a pályán

Mark Webb Vans Owens Mid cipőben

Mark Webb Vans Owens Mid cipőben

Vans Owens Hi x Slayer

Vans Owens Hi x Slayer

 

Az Etnies-t Brett „Maddog” Banasiewicz képviselte a BMX Mastersen, nem is akárhogy 🙂 Brett egy Etnies RVM-ben bicózott a Mastersen, erről a cipőről is írtunk már korábban a sneakerbox.hu-n. Mielőtt a cipőjére térnénk, nézzük meg még egyszer azt a döntős menetet 😀

Brett Banasiewicz Etnies RVM cipője

Brett Banasiewicz Etnies RVM cipője

Egy másik Etniest, ami többször is feltűnt a Mastersen már szintén körbejártuk egy korábbi cikkünkben, ez Aaron Ross signature Etnies x Odyssey „Number” modellje.

Etnies Number x Odyssey

Etnies Number x Odyssey

 

Végül, de nem utolsó sorban a DC cipők: a trükkgyáros Daniel Dhers és a tehetséges cseh Ondra Slez is DC szponzoráltak, mind a ketten a DC Tactic Mid „ED”-ben bicóztak, ez Edwin Delarosa Tactic modellje, amit a nagy Brooklyn felirat is jelez a cipő sarkán. A DC Tactic-et alaposan bemutattuk egyik korábbi írásunkban, a jelentkező BMX-esek között kisorsolt cipőt pedig Siki teszelte be és írta le tapasztalatait.

Daniel Dhers DC Tactic ED cipőjében

Daniel Dhers DC Tactic ED cipőjében

Ondra Slez ugyanolyan DC Tactic "ED"-ben bicózott, mint Daniel Dhers

Ondra Slez ugyanolyan DC Tactic „ED”-ben bicózott, mint Daniel Dhers

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×