Nyári Nike 6.0 felhozatal srácoknak és csajoknak

A Nike 6.0 cipő kollekciói évente négyszer újulnak meg, így a tavaszi szemlék után most ránézünk a nyári felhozatalra is. A cikkben bemutatott cipőket a magyarországi üzletekben és webshopokban is megkaphatod, friss nyári hatpontnullák hatodik hótól srácoknak és csajoknak a tovább után!

Nike 6.0 cipők 2010 nyáron - ezeket itthon is megveheted

Nike 6.0 cipők 2010 nyáron – ezeket itthon is megveheted

 

Elfogultság miatt a Nike 6.0 Air Mogan Mid cipőkkel kezdem, nekem ezek a kedvenceim a hatpontnullás modellekből, de elnézve egy Düreres bulit vagy egy nagyobb összeverődött bicós krút, asszem ezzel nem vagyok egyedül 🙂 Tavasszal inkább a konzervatívabb színeket lehetett az üzletekben látni, ezek a nyári Air Moganek már színesebbek. A cipők technikai tudását már jónéhány korábbi írásunkban körüljártuk, például a Harry Main bicó és cipő csekk cikkben, vagy amikor múlt ősszel arról írtunk, hogyan tervezhetsz magadnak sajátot. Ezeket a színeket kapod meg most nyáron itthon 20.990 Ft-os áron, a felsők a fiú, az alsók lány cipők, bár ennek fakul a jelentősége 🙂

Nike 6.0 2010 nyári Air Mogan színek - ezeket itthon is megveheted

Nike 6.0 2010 nyári Air Mogan színek – ezeket itthon is megveheted

 

A Zoom Oncore cipőbe pakolta a 6.0 csapat a legtöbb technikai tudást, a tavaszi felhozatalt ismertető korábbi cikkünkben eléggé körüljártuk ezeket,  tényleg csak címszavakban: a talp teljes hosszában végighúzódó Phylon ütődéscsillapító réteg és a modellek nevét adó Zoom légbetét, finom perforáció és hálós nyelv a szellőzés végett, ha többre vagy kíváncsi kattints! Az ablakos Zoom Oncore 2 cipők (áruk: 23.990 Ft) is színesebbek lettek, viszont ha eddig csak azért nem vettél Zoom Oncore High-t mert túl meredeknek találtad a színösszeállításokat, akkor ezzel a fekete-fehér-szürke-burgundi vörös (Cl Grey/Blprnt-Dp Brgndy-White) eljött a te időd 😉

v

Nike 6.0 Zoom Oncore 2 – nyári színek

Nike Oncore Zoom High - 2010 nyár

Nike Oncore Zoom High – 2010 nyár

 

Ha inkább az egyszerűbb, klasszikusabb cipőket szereted, akkor mindenképpen vess egy pillantást a Nike 6.0 Mavrk Mid 2 modellre, melyet amerikai informátorunk, Bence szerint Harry Main lábán is gyakran látni mostanában. A Mavrk Mid 2 a „sima” Mavrk továbbgondolt változata. A félmagas szár és strapabíró bőr, hasított bőr és nubuk kombináció maradt, a könnyebb bele- és kibújást segítő korábbi  felcsapható sarokfülecskét felváltotta egy bevágás a sarkon. Az ígéret szerint a nyelv kialakítása olyan, mintha ott lenne egy tépőzár, ami fogja a bokádat, a súlya pedig a leírása szerint a „pehelykönnyű” kategóriába esik. Itthon a Turbo Green/Orng Blz-Blck-Wht szín kapható, 19.990 Ft-ért.

Nike60-Mavrk-2-Mid-SU2010

Nike 6.0 Mavrk 2 Mid – 2010 nyár

 

Nike 6.0 Mavrk 2 wakeskate cipő

Tudomásom szerint itthon nem lesz kapható, de mikor a katalógusban megláttam, hogy lesz Mavrk 2 wakeskates cipő, gondoltam ennek itt a helye 🙂 Minden bizonnyal a cipő könnyűsége miatt választották ezt a modellt, hogy wake-es cipő legyen belőle. Ahol lehetett, a felsőrész paneljeit hálósra cserélték, hogy még könnyebb legyen és könnyebben ki is száradjon.

Nike 6.0 Mavrk 2 wakeskate cipő

 

És itt egy modell, amiről eddig még nem volt szó a sneakerboxon, ez a Nike 6.0 Melee. Ez is klasszikus vonalvezetésű félcipők táborát erősíti, ehhez még klasszikusabb színek társulnak. Felépítésében úgy látom leginkább abban különbözik a Mavrk-től, hogy van egy külön bokaerősítése. A felsőrész teljes egészében hasított bőr, a nyelvet rugalmas szalagok tartják a helyükön. A Phylon középtalp az ütődéscsillapítás „könnyű” megoldása, de a leírás szerint az igazi különlegesség a 8 különálló panelból álló halszálkamintás talp, mely rugalmasabb és tartósabb. A Melee-t 18.990 Ft-ért veheted meg itthoni üzletekben és webshopokban.

Nike 6.0 Melee

Nike 6.0 Melee

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×