Nike 6.0 Zoom Oncore High cipők

A Nike nem először akarja megvetni a lábát a freestyle sportok világában: múlt századi kísérlete nem igazán jött be, de a visszatérés jól sikerült és mára a Nike SB és a Nike 6.0 cipők és ruhák is kedveltek és keresettek. Egy szép példámy, a magas szárú Nike 6.0 Zoom Oncore modell a tovább után.

Nike 6.0 Zoom Oncore High

Nike 6.0 Zoom Oncore High

 

A Nike 6.0 Zoom Oncore High még a magas szárú cipők között is egy magas darab. Magas, párnázott szárának köszönhetően nagyon jól tartja a bokát, a 6.0-ás plusz-mínuszos talpmintázat pedig jó tapadást biztosít, amit a kosárhoz és a gördeszkához egyaránt jól jön. A „zoom” a nevében a sarok és a lábujjak alatti talp elemeket jelenti, melyek nagyon vékonyak és könnyűek, így jobb tudod „irányítani” a cipődet, mint egy vastagabb talpút. Az alábbi „Medium Grey/Total Orange-Dark Obsidian” színváltozat itthon is megkapható, boltban és utcán is láttam már, az ára 23.000 Ft körül van. Egy kis 2010 tavaszi frissítés: Ezt a színt most tavasszal is meg tudod venni még az üzletekben, és az új színt is, melyet friss 2010 márciusi cikkünkben nézhetsz meg!

Nike 6.0 Oncore Zoom High

Nike 6.0 Oncore Zoom High (Medium Grey/Total Orange-Dark Obsidian)

 

A többi is színváltozat is elég tetszetős, ezekről nem tudok, hogy elérhetők lennének itthon. A bal oldali Neutral Grey/Black-Baltic Blue színváltozat van a legfelső képen Nigel Sylvesteren, a 6.0 team BMX-esén.

Nike 6.0 Oncore Zoom High (Neutral Grey/Black-Baltic Blue és Black/White-Green Spark)

Nike 6.0 Oncore Zoom High (Neutral Grey/Black-Baltic Blue és Black/White-Green Spark)

 

Idén tavasszal hozták ki a szigorúan limitált szériában a Blood Oncore High modellt, mely – ahogy fogalmaztak – az eddigi „legsötétebb 6.0” cipő. Tényleg elég szokatlan a Nike-tól, hogy összeálljon a metálosokkal, de mivel A 6.0 csapat nagy része meg van őrülve a 3 Inches of Blood kanadai metálbandáért ezért készült ez a Nike világától szerintem kicsit távol eső közös modell.

Nike 6.0 Zoom Oncore High x 3 Inches of Blood

Nike 6.0 Zoom Oncore High x 3 Inches of Blood

 

Ha tetszenek a Nike 6.0 cipők, akkor nézd meg a 2010 tavaszi kínálatot is: ide kattintva a Zoom Oncore cipőkről, itt pedig az Air Mogan cipőkről találsz még több infót és képet!

 

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
×