Tervezz saját cipőt: Nike 6.0 Air Mogan Mid iD

Az Air Mogan Mid a Nike 6.0 egyik legkedveltebb cipőmodellje. Valószínűleg ezért is esett rá a választás, hogy Nike iD program keretében megtervezheted és megrendelheted saját cipődet. Részletek és útmutatás a tovább után.

Nike 6.0 Air Morgan Mid iD Sneakerbox.hu edition

Nike 6.0 Air Mogan Mid iD Sneakerbox.hu edition

 

Ez az írásunk már több, mint egy éves. Ha szeretnéd látni a legfrissebb Nike 6.0 híreinket, képekeiket katt ide!

A Nike iD megújult 2010 decemberében, és már a cipők technikai tudásában is belenyúlhatsz, olvasd el!

Ahhoz, hogy saját NikeID cipőd lehessen, először is egy gyors regisztráción kell túlesni. Meg kell adnod a szokásos adatokat: e-mail, jelszó, ország, születési év, nem, irányítószám (ZIP Code). Ekkor megkapod a saját szekrényedet (myLocker), ahol tárolhatod a tervezett cuccokat, ezt mindig megtalálod a képernyő felső részén. Ha rendelni szeretnél, akkor érdemes már a tervezés előtt kitölteni a profilodban a címtárban (Address book) a szállítási címet (Shipping address).

Ha Magyarországon van a szállítási címed, akkor az árat €-ban kapod meg. A cikk megírásának időpontjában az Nike Air Mogan Mid saját változata 100 Euróba került, erre jön még 9,90 € szállítási költség, azaz az aktuális átváltási árfolyam alapján kb. 30.000 Ft környékén lehet saját Nike modelled.

Na de lássunk neki a tervezésnek! A jobb oszlopban a SHOP vagy NIKEiD menüben tudod megtalálni az Air Mogan Mid-et. A kis cipőképeknél a See more designs pontban, mások által tervezett cipőket rendelhetsz meg azonnal, vagy ezeket használhatod kiindulópontnak a saját cipődhöz. A nagy cipőképtől balra eső Start blank lehetőség kiválasztásával teljesen tiszta lappal indulhatsz.

Nike 6.0 Air Morgen Mid iD tervezés 1 - katt a többi lépéshez!

Nike 6.0 Air Mogan Mid iD tervezés 1 – katt a többi lépéshez!

A jobb felső sarokban a fekete dobozban látod a cipő árát, itt láthatod, hogy hol tartasz a tervezésben (DESIGN PROGRESS – összesen 10 lépés, ha legördíted a kis nyíllal, kiírja az összes lépést és így biztos nem hagysz ki semmit sem) Itt választhatod ki a méretet (SIZE), megadva nemed (gender), a lábméreted US méretben (size), és megadhatod hány cipőt szeretnél (quantity), azt hiszem kezdjük egy párral 🙂 A cipő képe alatti kis szürke csíkon pedig a tervezést segítő lehetőségeket találod: A Design Search megnyitja a választékot, ha inkább mégis valami alapból indulnál ki, a More views funkcióval válthatsz oldal- vagy hátulsó nézetre, továbbá nagyíthasz-kicsinyíthetsz és és forgathatod a képet.

Nike 6.0 Air Morgen Mid iD tervezés 2

Nike 6.0 Air Mogan Mid iD tervezés 2

Bizonyos pontokon nem csak színt, hanem anyagot is tudsz választani, ez fontos pl. a cipő orránál és sarkánál (Tip and heel) – itt lehetőséged van inkább divatosabb, vagy deszkázást jobban bíró anyagot választani. Az angol nyelvű anyagnevekhez nem árt majd egy szótár, vagy ha ott nem találod meg a szavakat, az angol nyelvű Wikipediából is lehetséges „puskázni”.

Az egyes lépések eléggé adják magukat, érdemes megemlíteni, hogy kétféle fűzőszínt (Lace) választhatsz hozzá. A hátulsó részen a szín mellett háromféle grafikából is választhatsz. A cipő hátuljára pedig vagy szabadon választott szöveget hímeznek (6-6 karakter a bal és a jobb cipőn) vagy a NIKE szimbólum színét választhatod ki.

Nike_6.0_ID_3

Nike 6.0 Air Mogan Mid iD tervezés 3

Ha kész a nagy mű akkor a jobb felső dobozban az Add To Cart gomb megnyomásával lehet a pénztárhoz fáradni. A Save and Share gombbal pedig megoszthatod a művedet és elmentheted a cipőt a myLocker szekrényedbe. A felugró ablakban az Add To Gallery lehetőséggel a nyilvános galériába teheted ki, ebben az esetben adj neki egy nevet, írd le pár szóban, hogy miért ezeket a színeket, anyagokat használtad és tageld fel szépen, hogy mások is rátalálhassanak. Megoszthatod még MySpace-en keresztül vagy közvetlen linkben elküldheted, esetleg beágyazhatod (embedd) az oldaladra. Ha csak a MyLockerbe mented el, akkor csak te fogsz hozzáférni.

Büszkén mutatom be a SNEAKE RBOXHU limited edition Nike 6.0 Air Mogan Mid iD cipőt, ami a második saját modellünk, a nemrég bemutatott Puma First Round cipőnk után 🙂

Nike 6.0 Air Morgan Mid iD Sneakerbox.hu edition

Nike 6.0 Air Mogan Mid iD Sneakerbox.hu edition

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×