Visszatér a BOOST – adidas Harden Vol. 5

Bár nemrég lett vége az egyedi NBA szezonnak, nagy örömünkre hamarosan kezdődik is a következő. Ez a mi szemszögünkből annyit jelent, hogy jönnek az új kosaras lépők is. Az adidas Harden Vol. 5 részben visszanyúl korábbi gyökereihez (BOOST), részben pedig innovál (Futurenatural). A tovább után megmutatjuk, milyen egységet tud alkotni ez a kettősség az NBA egyik legmegállíthatatlanabb játékosának lábán.

adidas_harden_vol_5_1

adidas Harden Vol. 5

Vissza az alapokhoz

Kosaras vonalon a Harden széria volt, mely előszeretettel alkalmazta a BOOST-ot a középtalpban. Nem hiába esett rá a választásom. Azonban a Vol. 4 szakított a szilárd – BOOST esetében igazából pihe-puha – alapokkal és a Lightstrike-ra tért át. Bevallom ezen technológiához még nem volt szerencsém, de úgy tűnik a nagy igyekezet ellenére sem tudja megközelíteni a termoplasztikus poliuretánok királyát, a BOOST-ot. A Harden Vol. 5-ben mindenesetre a kettő kombinációjával találkozhatunk, mely megoldást előszeretettel alkalmaz a három csíkos márka a futócipőiben.

adidas_harden_vol_5_2

Az adidas Harden Vol. 5 felépítése

Futurenatural

A sportszergyártók régóta törekednek a cipők két fő egységének, a talpnak és a felsőrésznek a legtökéletesebb integrációjára. Ennek újabb megnyilvánulása a Futurenatural technológia, mely a Harden Vol. 5-ben debütál. A Futurenatural az alapoktól kezdte újra a folyamatot. Több, mint 1000 kosárlabdázó lábfejét vizsgálták, mely alapján anatómiailag tökéletesítették a kaptafát. Az egy darabból álló felsőrész már ez alapján készült, melyet hő és nyomás 360 fokos alkalmazásával formálnak egységgé az előző bekezdésben részletezett talppal. Mindezt egy videó jobban vissza tudja adni, íme:

Eltérő technológia egy eltérő sportolónak

Az adidas természetesen igyekszik előnyt kovácsolni Harden megosztó játékstílusából és személyiségéből és mindezt a marketing szerves részévé tenni. A szakállas sztár mostani hisztijei azonban ezt nem tudom mennyire fogják segíteni – bár a rossz reklám is reklám. Napjaink sztárocskáival összhangban elkezdett elégedetlenkedni jelenlegi csapatával és megfogalmazta mely csapatokban játszana szívesen… Ez a színösszeállításokra lehet, hogy hatással lesz. Ha ettől eltekintünk az adidas Harden Vol. 5 (számomra) ismételten egy izgalmas kosaras cipő képét mutatja mind megjelenésében, mind technológiájában. Felcsillantotta bennem a reményt, hogy visszatér a kezdeti egyediség is a szériába. Amire valljuk be szükség is van napjaink meglehetősen unalmas signature vonalait nézve. Amire viszont igazán kíváncsi leszek, az Trae Young saját kosaras lépője. Az Atlanta Hawks fiatal titánja 2021-ben kap saját nevével fémjelzett cipőt.

adidas_harden_vol_5_3

Izgalmas és kényelmes(nem tűnő) kialakítás

Hír- és képforrásunk az adidas volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • detski ancuzi szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Разнообразието на нашите облекла за деца е невероятно! От весели принтове до забавни дизайни, имаме нещо за всяко дете. Независимо дали търсите стилни тоалети за игра или елегантни тоалети за специални случаи, нашите облекла са перфектни за всякакви приключения. Разгледайте нашите колекции днес [url=https://kidsito.com/]kids clothes[/url] и впечатлете всички с вашия уникален стил. Онлайн магазин за качествени детски и бебешки дрехи-внос от Турция и от български производители. Магазинът предлага ежедневни и официални детски дрехи за …
  • kidsitoshopro szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    ?? Welcome to the magical world of Kids’ Fashion 2024! ?? Step into a world where every outfit sparks joy and adventure! Our latest collection of kids’ clothes for 2024 [url=https://kidsito.shop/hr/]kidsito croatia[/url] is bursting with color, comfort, and creativity, designed to inspire the little ones to dream big and explore even bigger. From playful patterns to cozy fabrics, our clothes are crafted with love and care to keep up with every twist, turn, and tumble of childhood. Let imaginations soar with whimsical designs that ignite the spirit of adventure, whether they’re climbing trees, building sandcastles, or simply exploring their own backyard. With sustainability in mind, our eco-friendly materials ensure that every garment not only feels good but does good too, nurturing both your child and the planet they call home. Discover the joy of dressing up with our vibrant range of tees, leggings, dresses, and more! Each piece is a canvas waiting to be painted with laughter, friendship, and endless memories. Because in the world of kids’ fashion, every day is an opportunity to shine bright and be uniquely YOU! ?
×