Az idei nyári Yeezy-felállás

A hírek szerint nyáron három Yeezy színállásra számíthatunk. Mióta Kanye West újra twitterezik, azóta nem lehet biztosan tudni, hogy még milyen cipőket fog kiadni a keze alól. Ha érdekel melyik ez a 3 bejelentett cw, és egy-két pletyka is, akkor kattints a továbbra!

Az idei nyári Yeezy-felállás

Az idei nyári Yeezy-felállás

Ezt a cikket Marci padawanunk írta, aki ezzel a cikkel is gyűjti a kilométereket, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

A három beígért Yeezy

1. Butter – Június

Rengetegszer kapták el Kanye-t ebben a cipőben. Ez a kép nem adja vissza de a Kanyé-ról készült képen nagyon erős szinte rikító sárga a cipő. Szerintem nem a legjobb cw, de meglátjuk, hogy mekkora számban dobják őket piacra ugyanis az vehető észre, hogy az adott yeezy kinézete másodrangú a hypeoltságával szemben.

adidas Yeezy Boost 350 V2 "Butter"

adidas Yeezy Boost 350 V2 „Butter”

2. Cream White restock – Július

Igen, ez a cipő már kijött egyszer ezért restock (ha valaki esetleg nincs tisztában az ilyen kifejezésekkel, az ide kattintva megtalál mindent). Nekem személy szerint nagyon tetszik ez a yeezy, és jó barátunk a crep tökéletesen meg is tudja védeni a foltoktól. Mikor pont kb. egy éve kijött akkor is volt itthon és valószínűleg most is lesz majd. Igaz, hogy restock-al kapcsolatban sokaknak vannak fenntartásai, de szerintem nagyon sokan fogják majd behúzni.

adidas Yeezy Boost 350 V2 "Cream White"

adidas Yeezy Boost 350 V2 „Cream White”

3. Sesame – Augusztus

Ezt a cipőt még nem igazán láttuk Kanye-n ezért is félő, hogy nem fog kijönni vagy majd később. Én viszont nagyon reménykedem benne, hogy ki fog jönni mert szerintem ez az egyik legszebb yeezy. Amit még érdemes tudni róla, hogy a talpazata olyan lesz mint a Semi Frozen Yellow-nak. Ahogy írtam nálam ez abszolút kedvenc nagyon várom, a megjelenését.

adidas Yeezy Boost 350 V2 "Sesame"

adidas Yeezy Boost 350 V2 „Sesame”

Kanye és a Twitter

Kanye West újra twitterezik, és kirakott néhány képet amikről nincs mit írni mert mindenkinek egyet jelentenek. Valamint még megtudtuk, hogy május 25-én jelenik meg Kanye új albuma.

Kanye fotója az adidas Yeezy Boost 350 V2 modellekről

Kanye fotója az adidas Yeezy Boost 350 V2 modellekről

Lehetséges, hogy nem fog a képen látható verziókból az összes megjelenni, de attól még megmozgató képek. Ahogy írtam én már nagyon várom ezt a 3 modellt, és remélem lesz itthoni megjelenés, és ha lesz akkor remélem, hogy az újonnan nyílt Footshopban tudunk értük campelni.

padawan

Ezeket a cikkeinket blogger padawanjaink írják - ők cikkről-cikkre közelebb jutnak ahhoz, hogy sneakerbox bloggerek legyenek :)
×