2017. április 29.-én Kanye West legújabb Yeezy Boost 350 V2 Cream White cipője Magyarországon ismét a budapesti Icons by Bizanc-ba érkezett, ezúttal Cream White színállásban. Mi is ott voltunk releasekor a helyszínen, képes beszámolónk a tovább után!

adidas Yeezy Boost 350 v2 Cream White
Friss Yeezy a Bizáncban

Most sem maradhatott el a megjelenésről szóló helyszíni beszámolónk, ahogy az előző “bred” releasekor sem.

Fehér festékbe mártották a legújabb Yeezy-t

A jelenlegi színállás az eddigi legletisztultabb V2 példány, hiszen sem SPLY-350 felírat, sem „csík” nem töri meg a sziluettet, viszont kényelemben és formában természetesen megegyezik az összes többi második szériás modellel.

adidas Yeezy Boost 350 v2 Cream White
Szent Grál a lábon

A kicsiknek is jár a Yeezy Boost 350 V2 Cream White

Ezúttal a felnőttek mellett a kissrácok is örvendhettek a hype-nak, hiszen a normál méretezés mellett gyermek méretekben is piacra került a cipő. A beszerzési ára 94 ezer forint volt, míg az infant modellek esetében 55 ezer forint.

Miközben az előző releasekor campelés volt, addig a mostani megjelenésnél visszaállt a „sorsolós” rendszer, ami annyit takar, hogy péntekig lehetett online jelentkezni, hogy a szombati megjelenésnél a jelentkezők között kisorsolják azokat a szerencséseket, akik vásárlói jogot kapnak, hogy beszerezzék új kedvencüket.

adidas Yeezy Boost 350 v2 Cream White
Ismét nagy tömeget vonzott be a Bizánc az új Kanye cipő megjelenésével

A várakozók tömege közt állva sem lehetett elmenni amellett, hogy ne csodálkozzunk rá egy-egy példányra a lábakon, és ami számunkra meglepő volt, hogy néhány junior sneakerhead is komoly lépőben jelent meg a helyszínen.

Sok fiatal az esemény súlyának megfelelően öltözködött, nem maradt otthon a high-end hypebeast kategória sem. Gucci papucsok, Vetements pulcsik, Supreme kabátok, Bape táskák kavalkádja tette színessé a szombat reggelt. Meglepően sokan húzták fel a legfrissebb Jordan 1-est, a Royal színállást.

adidas Yeezy Boost 350 v2 Cream White
Yeezy releasere kötelező hypeolt cipőben megjelenni