Nyit a Footshop Budapest – “Boost The Culture”

Újabb sneakers & streetwear bolttal bővül Budapest, ezúttal a már sokatok által ismert Footshop nyitja meg első magyarországi üzletét Budapest belvárosában. A srácok különleges megnyitóval készülnek, részletesebb infókat a tovább után olvashattok!

2018.04.26. Nyit a Footshop budapesti üzlete!

2018.04.26. Nyit a Footshop budapesti üzlete!

A Footshop

Jelenleg egy prágai és egy pozsonyi bolttal büszkélkedhetnek, ez bővül trióvá a budapesti üzlettel. A sztori Prágában kezdődött 2011-ben, majd évekkel később Pozsony felé terjeszkedtek. Maga a Footshop különlegesnek számít Európa szerte, hiszen ők azok, akik szinte minden limitált sneakert forgalmaznak (adidas Consortium, top tier Vans, tier zero Nike…), és ami nekünk, magyaroknak a legszebb ebben, hogy 2018. áprilisától mi is részese lehetünk ennek!

Több, mint egy bolt

A Footshop nem csak egy prémium üzlet, mivel céljuk minden városban a helyi szubkultúra fellendítése. Ezt támogatandó egy külön kiállítórész is lesz az üzletben, ahol minden hónapban más művészek munkáit csekkolhatjátok le! A srácok úgymond egy közös otthonként tekintenek a boltjaikra, ami összeköt minket, a sneaker és rokon szubkultúra tagjait.

“Boost The Culture” – Footshop Budapest Store Opening

A csapat egy különleges megnyitóval készül nektek, ahol megismerkedhettek a csapattal, és persze a legfrissebb limitált sneakerekkel és streetwear márkákkal. Ami biztosan lesz: raffle, print kiállítás, fotófal, kaja, pia, zene, stb. De hogy ne csak dobálódzunk a programokkal, eláruljuk mire számíthattok 2018. április 26-án, csütörtökön este!

Footshop DS Raffle

A Footshop team az elmúlt hónapok limitált sneaker megjelenéseiből hoz el jónéhányat, amelyre egy raffle keretein belül le is tudtok csapni. Fontos tudnivaló, hogy a raffle regisztráció egy nappal a nyitás előtt lesz, 2018. 04. 25-én, szerdán 17:00-20:00 között a boltban. És, hogy mire lehet majd nevezni? Az utoljára megjelent Pharrell X adidas NMD Hu “Holi Festival” cipőkre (Black, Green, Purple színállásokban) és adidas Yeezy BOOST 350 V2 “Beluga 2.0” sneakerekre. Az árak természetesen normál retail (azaz ajánlott fogyasztói) áron lesznek. Az aktuális szabályzatért csekkoljátok a weboldalukat!

Footshop raffle - adidas Human Race 'Holi' pack Footshop raffle - adidas Yeezy Boost 350 v2 'Beluga 2.0'Kiállítás és VR túra a többi üzletbe

A Footshop és a Dent Kicks Customs egy egyedi adidas UltraBoost sorozattal készült a megnyitóra. A kollekciót egyrészről prágai és pozsonyi gyökereik, másrészről pedig legújabb lokációjuk, Budapest inspirálta. Ha kíváncsi vagy, hogy néz ki a prágai és a pozsonyi bolt, akkor vedd majd fel a kiállításhoz tartozó VR szemüveget, és nézz körbe!

Print Kiállítás + Fotófal

Ahogy már említettük, a Footshop nem csak egy sneaker üzlet, hanem a szubkultúránk által inspirált művészeti alkotások otthona is. A független kiállítás első vendége Rok és saját válogatása lesz.
Ha pedig fotózkodni támad kedved, bátran menj oda a PixBox által biztosított FS fotófalhoz, ahol az elkészült képet azonnal nyomtatják neked!

Sound & Snacks

Nincs megnyitó zene nélkül! Az aktuális hip-hop trackeket SIAGA, GLXY, SLANKI és KOOL KASKO pörgeti majd nektek. A pénztárnál megvásárolt token segítségével pedig különböző italok közül választhatsz, ráadásképp a nasit a bolt állja 😉

Footshop Budapest megnyitó: 2018. április 26. / 1052 Budapest, Kristóf tér 4.

Footshop Budapest megnyitó: 2018. április 26. / 1052 Budapest, Kristóf tér 4.

Hol és mikor?

Helyszín: 1052 Budapest, Kristóf tér 4.
Időpont: 2018. április 26., 18:00–22:00
Még több infóért csekkold a Facebook eseményt, vagy a Footshop weboldalát!

Dávid Nagy K

So many shoes, but only two feet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×