A legkényelmesebb Superstarod – adidas Superstar Boost

Már régóta keringenek a pletykák, hogy az adidas folytatja klasszikus modelljeinek mai technológiával való felturbózását. A folyamat elérte a háromcsíkos márka egyik legnagyobb ikonját, a Superstart is. A tovább után az eddigi legkényelmesebb darabról, az adidas Superstar Boost-ról olvashattok!

adidas_superstar_boost_sneakerboxhu_1

A legkényelmesebb Superstarod

A marketing gépezet természetesen itt is kellő tökéletességgel vezette fel a régi-új modellt. Először kollabok keretein belül mutatta meg magát a cipő. Mi is beszámoltunk nektek a Bape & Neighborhood, valamint a Social Status & Sneakersnstuff által megálmodott adidas Superstar Boost-okról. A felsoroltak közül egyetlen márka is elég lenne, hogy sok sneakerhead csupán a név hallatán felkapja a fejét.

adidas_superstar_boost_sneakerboxhu_2

Elsőre nem feltétlenül tűnik fel mivel van dolgunk

Ahogy én tapasztaltam ezek a fúziós dolgok kissé megosztják a sneaker kultúrát. Egyesek szentségtörésnek tartják, mások viszont élvezik az új technológia nyújtotta nagyobb komfortot. Én lelkes Ultra Boost használóként az utóbbi csoportba tartozom. Pedig nem lehet rám azt mondani, hogy ne lennék oda a „sima” Superstarért…

adidas_superstar_boost_sneakerboxhu_3

Klasszikus megjelenéssel hódít

De lássuk végre mi változott az idén 48 (!) éves klasszikusban. Nos, ha felületesen szemlélődünk, akkor az égvilágon semmi! Azonban ha véletlenül a cipő talpa, vagy annak belső fele tárul a szemünk elé, akkor egy kis zavart érezhetünk az erőben.

adidas_superstar_boost_sneakerboxhu_4

Valami nem stimmel ezzel a Superstarral

Amit konkrétan csak alulról láthatunk még csupán apró töprengésre késztethet, de a talp belülső felén kibuggyanó Boost középtalp már minden kétséget eloszlat. Itt bizony fokozott kényelem vár ránk! A látvány olyan hatást kelt, mintha a talpba töltött túl sok folyékony termoplasztikus poliuretán forró lávaként csak erre tudott volna kiutat találni magának, valamelyest rejtett figyelemfelkeltő jelet kreálva magán – igen, én is érzem a paradoxont. De ez már csak ilyen kettőségekkel teli cipő.

adidas_superstar_boost_sneakerboxhu_5

Így már nehéz eltitkolni

A talp után a felsőrész már nem igazán tartogat meglepetéseket. Jól megszokott, klasszikus bőr felsőrész köszön vissza ránk. Azt hiszem 48 éves múlttal már kijelenthető, hogy hosszúéletű designt sikerült anno megálmodni.

adidas_superstar_boost_sneakerboxhu_6

Két világ találkozása

És ha még bárkiben felmerül a kérdés, hogy vajon hol lehet hazánkban ilyen extra cipőt gyorsan és korrekt ügyintézéssel beszerezni, azoknak segítünk: a sneakerbox.hu shopban! Ha te is szereted a régi klasszikusokat, de nem bánod, ha kényelmesebben is viselheted, akkor irány a shop!

adidas_superstar_boost_sneakerboxhu_7

A sneakerbox.hu shopban megtalálod őket

Fotó: Pelikán Kristóf

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.
×