Szinte ékszerek – Sneakersnstuff & Social Status Superstar- és Ultra Boost

A Sneaker Exchange keretein belül ezúttal a Sneakersnstuff & Social Status fogott össze, hogy egy ütős Superstar- és Ultra Boost kettőssel ejtsék rabul a sneakerhead-ek szívét. A feltűnő megjelenés mellett a finom részletek jellemzik a cipőket. Bővebben a tovább után!

adidas_sneakersnstuff_socialstatus_1

Ütős páros minden tekintetben

A Sneakersnstuff Stockholm-ból indult, majd az elmúlt 17 évben főként Észek-Európában nyitottak üzleteket. A Social Status Észak-karolinai kezdés után főként az USA keleti partja felé vette az irányt. A közös munkában a cipők szerepének változását igyekeztek feltüntetni.

adidas_sneakersnstuff_socialstatus_2

Social Status & Sneakersnstuff – adidas Ultra Boost & Superstar Boost

Napjainkra a cipők sportfelszerelésből stílusikonná váltak. A két cég elgondolkodott hogy lehetne még ikonikusabbá tenni őket. Drága anyagok felhasználása? Ezüst? Arany? Ékszerek?

adidas_sneakersnstuff_socialstatus_3

Social Status & Sneakersnstuff – adidas Ultra Boost & Superstar Boost

Végül a monokróm színek mellett döntöttek, amit hivatalosan fekete és fehér melanzsnak neveztek el. Az Ultra Boost-on hangsúlyosabbá vált az orrészen a ragasztás, míg szinte észrevehetetlen finom részletként bújik meg a matt fekete hasított bőr ketrec, illetve az apró bőrbetétek a nyelven és a sarkon.

adidas_sneakersnstuff_socialstatus_ultraboost_1

adidas Ultra Boost by Social Status & Sneakersnstuff

A Superstar Boost hasonlít a nemrég Bape & Neighborhood páros által felturbózott darabhoz. Annyiban egyszerűbb, hogy a felsőrész itt teljes egészében Primeknit, melyen szépen mutatnak a ragasztott csíkok és sarokelem. A Boost középtalpról itt is csak a cipő belső felén, illetve a talpán szerezhetünk tudomást. Na meg persze ha felvesszük 🙂 Az Ultra Boost-hoz hasonlóan itt is feltűnnek a bőr részletek a nyelven és a sarokrészen.

adidas_sneakersnstuff_socialstatus_superstarboost_1

adidas Superstar Boost by Social Status & Sneakersnstuff

A páros február 8-án jelenik meg, bár attól tartunk korlátozott darabszámban. Ha mégis megpróbálnátok beszerezni magatoknak a Sneakersnstuff és a Social Status oldalán keressétek! Az UB 200, míg a Superstar 160 Euró lesz.

adidas_sneakersnstuff_socialstatus_ultraboost_2

SNS & Social Status – finom bőr részletek

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×