Bape és Neighborhood támogatással jön a Superstar Boost

Az adidas a japán streetwear nagyágyúival, a Bape-pel és a Neigborhood-dal kötött szövetséget, hogy létrehozza az első Boost középtalppal felturbózott Superstart. De ennél azért jóval továbbmentek. Az ördög ezúttal is a részletekben rejlik! Lássuk az adidas Superstar Boost by Bape & Neighborhood lépőt a tovább után!

adidas_bape_neighborhood_superstar_boost_1

Boost borzolja a kedélyeket – adidas Superstar Boost by Bape & Neighborhood

Bevallom őszintén, első pillantásra nem tetszett, amit láttam. Fura formák, véleményes színek. De adtam egy második esélyt, amikor részletesebben is megvizsgáltam a cipőt. Ekkor tűntek fel az apró finomságok, amik egy rendkívül vonzó egésszé álltak össze. Ezért ha elsőre nektek se jött át az adidas Superstar Boost by Bape & Neighborhood azt javaslom tartsatok velünk a cipő felfedezésében!

adidas_bape_neighborhood_superstar_boost_2

Valami nem stimmel ezzel a Superstarral

Kezdjük a talpnál: látszólag itt minden a régi (az első képen ellőtt poénra még később visszatérek). A kagylót formázó orrész is rendben van – persze enélkül nem is lehetne Superstar. Ha továbbhaladunk a felsőrészen minőségi suede-del találkozunk. Majd a klasszikus 3 csík után jön a Bape és a Neighborhood logója. A varrás is a megszokott helyen van, azonban a folytatás már nem stimmel.

adidas_bape_neighborhood_superstar_boost_3

Primeknit és suede felsőrész

Ezután ugyanis Primeknit felsőrészt találunk. A suede alatt is megbúlyik, biztosítva a manapság trendi „zoknis” felsőrészt. Az így kialakított feszes felsőbe való könnyebb bebújást pánttal biztosítja a német-japán koprodukció. Ezt la részletet látványosan az NMD-ről kölcsönözték a tervezők.

adidas_bape_neighborhood_superstar_boost_4

NMD betét a Superstaron

Az első képen persze már elsütöttem a legnagyobb durranást – valahogy el kellett érni, hogy a továbbra kattintsatok 🙂 –, azaz a Boost középtalpat. Kívülről persze nem látunk semmit, hiszen az eredeti talp belsejébe rejtették a puha anyagot. A sneaker belső felén azért láthatóvá tették, meglehetősen hangsúlyosan. Mintha túltöltötték volna, és csak erre talált volna kiutat a lávaként folyó Boost.

adidas_bape_neighborhood_superstar_boost_5

Na jó, a talpon is kiszúrható a kényelmes csillapítás

Nálam a tüzetes átvizsgálás után egy rendkívül kerek egésszé vált a Superstar Boost, amiben a klasszikus design találkozik korunk technológiájával. Rendkívül ízlésesen nyúlt az ikonikus modellhez a Bape és Neighborhood párosa. Csak az az egy félelmem van, hogy nem ebben a Superstarban fogom megtapasztalni milyen kényelmet nyújt a Boost középtalp egy merevebbnek látszó rendszerben. Szerencsémre (elvileg) már nem kell sokáig várni a sima Superstar Boost debütálására sem.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×