Fotoszintetizáló futócipők

Korábban már több virágmintás cipőről írtunk nektek. Úgy tűnik az all-white mellett ezek a modellek a nyár legnagyobb slágerei. A Nike-nak köszönhetően pedig most már sportolás közben sem kell lemondanunk a díszes cipőkről. A tovább után a pipás brand virágmintás futócipőiről olvashattok!

nike_running_floral_pack_pegasus_32_photosynthesis

Nike Pegasus 32 Photosynthesis

A Photosynthesis pack-ban 3 közkedvelt modell kapott helyet: a Pegasus 32, a LunarGlide 6 és a Free 5.0. A cipők népszerűsége mellett ezúttal a külsejük is hasonló, hiszen mindegyiket ízléses virágminta borít. A Pegasus és Free modelleknél a Flywire szálak is passzolnak a színvilághoz, tovább erősítve az esztétikus megjelenést.

nike_running_floral_pack_free_5.0_photosynthesis

Nike Fee 5.0 Photosynthesis

A hírek alapján a minta ezúttal a hálós felsőrész anyagába lett nyomva, így nem kell semmit feláldoznunk a teljesítmény oltárán, mint például a KD Floral-nál. És már nem is kell sokáig várni, hogy virágmintás cipőben futhassatok, a pack ugyanis június 11-től elérhető!

nike_running_floral_pack_lunarglide_6_photosynthesis

Nike LunarGlide 6 Photosynthesis

Nekünk a trió meg is hozta a kedvünk egy szigetkörhöz, de nyári utcai lábbeliként is könnyen el tudjuk képzelni. Nektek hogy tetszenek?

Hír- és képforrásunk a SoleCollector volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.
×