Ez a cikkünk már két évnél régebbi. Használd a keresőt itt jobbra vagy böngészd a tageket a cikk alján, hogy frissebb írásokat találj ebben a témában!

Lassan talán itt a nyár, jönnek az évszaknak megfelelő egyre világosabb cipők. Úgy tűnik az all-white lesz az idei nyár slágere, a várható full fehér lépőkről a tovább után olvashattok!

adidas_ultra_boost_white
Az Ultra Boost a teljesen fehér cipők felé terelte a figyelmet

Gergő írása meglehetősen magasra tette a mércét a kategóriában, hiszen a hófehér adidas Ultra Boost nem csak eszméletlenül jól néz ki, de leírhatatlanul kényelmes is. A leginnovatívabb technológiákat felvonultató futócipőnek azonban most házon belül állított ellenfelet az adidas, ezúttal az utcára szánt, Y3 beütésű Tubular modelljét borította fehér köpenybe. Az összhatás itt is elég meggyőzőre sikeredett.

adidas_tubular_white
adidas Tubular

Az Ewing Athletics legismertebb modelljének, a Ewing 33 Hi-nak fehér változata talán kicsit melegnek tűnhet a nyárra, de a letisztult design jó néhány sneakerheadet elcsábíthat.

ewingathletics_ewing_33_hi_white
Ewing Athletics Ewing 33 Hi

Természetesen a Nike sem maradhat ki a sorból, legtetszetősebb hófehér cipőjük számomra a Sock Dart. Nem értem az Air Presto-ra hajazó modell miért nem lett elterjedtebb, hiszen a légies megjelenést egyedivé és moderné sikerült tenni, a fehérség itt is szinte üvölt a jó időért.

nike_sock_dart_white
Nike Sock Dart

A Reebok sem akart kimaradni a sorból és az Atmos közreműködésével a talán legmarkánsabb megjelenésű cipőjüket, az Instapump Fury-t festették teljesen fehérre. A cipő így is megőrizte extravaganciáját, de azért valamelyest emészthetőbbé vált az utca embere számára.

atmos_reebok_insta_pump_fury_white
Reebok x Atmos Insta Pump Fury

Ha engem kérdeztek nem tudom felfedezni ezen cipők színösszeállítása mögött megbúvó hosszadalmas tervezési fázisokat – ahogy a Red October színállás mögött sem –, de meg kell vallani: a teljesen fehér szín ad valami extrát a cipőknek a letisztult megjelenéssel. Mi csak a jó időt várjuk hozzájuk. 🙂

A cikk megírásában a SoleCollector és a NiceKicks volt segítségünkre.