A világ legjobb futócipője

Korábban már írtunk az Adidas innovatív technológiájáról, a Boostról, mely már bizonyított a kosárlabda pályán és a maratoni versenyeken is. A német óriás azonban most nem kisebbet állít, mint hogy megalkották a világ legjobb futócipőjét! Részletek a tovább után.

adidas_ultra_boost_1

A világ legjobb futócipője – adidas Ultra Boost

A new yorki bemutató fontosságát jelzi, hogy az adidas szponzoráltjai mutatták be a cipőt: jelen volt többek között David Villa labdarúgó, Yohan Blake sprinter és Sammy Watkins amerikai futballista. A német cég legutóbb két éve tartott hasonlóan nagyszabású bemutatót. Akkor a Boost-ot mutatták be…

adidas_ultra_boost_launch

A new york-i bemutató

Az adidas új remekműve a legkorszerűbb technológiákat sorakoztatja fel egy cipőben! 20%-kal több energiacellát tartalmazú Boost talp – ezáltal már kb. 3000 termoplasztikus poliuretán energiacella áll rendelkezésünkre -, újratervezett Stretch Web a talp külső részén, tökéletes tartást biztosító Primeknit felsőrész, az alapoktól újra felépített sarokrész, valamint kétféle sűrűségű műanyagból álló TORSION SYSTEM.

adidas_ultra_boost_2

A cipő darabokban, és egyben

A sarokrész kiképzésére érdemes külön kitérni. A tervezők a sarok felépítésének alapos tanulmányozása után alakították ki ezt az egyedi S-formát, ami követi a sarok természetes vonalait. A tervezők annyira büszkék az újításra, hogy külön fel akarták hívni erre a részre a figyelmet. Így egy másik német márkához fordultak segítségért, nevezetesen a BMW-hez. Ha ti látjátok a hasonlóságot írjátok meg nekünk! 🙂

adidas_ultra_boost_3

Nagy hangsúlyt fektettek a sarok kialakítására

Amint látjátok ebbe a cipőbe tényleg mindent beletettek, amit a jelenlegi technológia nyújtani tud. Február 11-től ti is használatba vehetitek a világ legjobb futócipőjét – bár ezt személyesen is meg kéne tapasztalnunk – egy kicsit borsos, 180 dolláros áron.

adidas_ultra_boost_4

Tényleg a legjobb? Reméljük kiderítjük…:)

Hír- és képforrásunk az adidas volt.

 

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×