Kosaras cuccok locsoláshoz

Karácsonyhoz és a Fekete Történelmi Hónaphoz hasonlóan a húsvétban is kellő potenciált láttak a Nike szakijai, hogy az alkalom okán új színösszeállításban dobják piacra kosaras kollekciójukat. Ennek köszönhetően szexi szettekben tudtok menni locsolni 🙂 Részletek a tovább után!

nike_basketball_easter_2015

A húsvéti cipőkollekció

A Kobe X-nel fémjelzett kollekció a forró láva és a vörösbegy tojásának színeit ötvözi.Teszi mindezt színeiben és mintában passzoló pólóval, sapkával és zoknival. Mindez elmondható a többi szettről is.

nike_basketball_easter_2015_kobeX

Kobe X Easter

A LeBron 12 kollekció a manapság nagyon divatos virágmintákat alkalmazza. A cipőn mindezt a naplemente kellemes színeivel dobták fel. A szettet nézve kár, hogy eligazolt a Heat-ből, ugyanis a Miami Vice-ban nagyon menő lenne ez az összeállítás. 🙂

nike_basketball_easter_2015_lebron12

LeBron 12 Easter

Talán mind közöl a Kyrie 1 vonzza a legtöbb tekintetet, hiszen meglehetősen vibráló színekkel operál az összeállítás. Erről a modellről még nem írtunk nektek. A feltörekvő NBA sztár, Kyrie Irving első signature cipőjéről van szó. Viszonylag visszafogottabb technikai repertoár jellemzi, ettől függetlenül a külföldi oldalak egy meglehetősen jó ár-érték arányú cipőként emlegetik.

nike_basketball_easter_2015_kyrie1

Kyrie 1 Easter

Vibráló színekben a KD7 szett sem szenved hiányt: lime, zöld és a naplemente színei egy kis terepmintával feldobva. Sajnos Durant szezonjának idénre már vége, így maximum a kispadon láthatjuk ebben a szettben.

nike_basketball_easter_2015_kd7

KD7 Easter

Ti melyik csini szettben mennétek meglocsolni a szépséges magyar lányokat?

Hír- és képforrásunk a Nike volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×