Rómeó újra tesztel: Nike Mavrk Mid 3

Ahogy a Popa Roli Nike cipőtesztelést elindító cikkünkben már megemlítettük, Turányi Rómeó is kapott egy pár új cipőt – ő egy Nike Mavrk Mid 3-as modellben biciklizik mostantól. Pár hétig gyűjti a tapasztalatait a Mavrk legújabb generációjáról, melyeket egy interjúval összekötve olvashattok majd januárban itt a sneakerboxon. A tovább után többet is megtudhatsz a cipőről!

Rómeó beteszteli a Nike Mavrk Mid 3 cipőt

Rómeó beteszteli a Nike Mavrk Mid 3 cipőt

A Nike Mavrk sorozat második generációs tagjáról, a Mavrk 2-ről korábban Bencével csináltunk már egy cipőtesztelést, a harmadik generációról pedig már nyáron tervbe volt véve a teszt, de pont játékunk nyertese, Péter lábméretében fogyott ki a modell itthon, ezért ő egy másik Nike cipőről mondhatta el tapasztalatait a videóban. A nyáron Üröm Cityben készített Spikut Norbi interjúnkban is esett szó a hármas Mavrkről: Norba is szívesen biciklizik benne, nála átment a vázpöri-teszten 🙂

Nike Mavrk Mid 3 Thunder Blue / Dark Obsidian / White / Terracotta

Nike Mavrk Mid 3 Thunder Blue / Dark Obsidian / White / Terracotta

Amit Mavrk 3-ről érdemes tudni: a “nyerő csapaton ne változtass” elvet követték, a szára a bicósok körében leginkább népszerű Mid magasságú. A varrások kicsit máshol futnak, de alapvetően hasonlít az elődjére: tartós, festett és hasított bőr kombinációjából összevarrt felsőrész, hálós nyelv, a saroknál egy kis extra párnázás. Ami újdonság, hogy a Nike logós nyelvszalag alá is befűzheted a fűzőket, hogy jobban tartson a cipő.

A talpban már több változás történt, kívül és belül is: Az eddig recés, “klasszik” stílusú oldaltalp “sportcipősebb” lett (kb. olyan mint amit a Mogan modellekhez használnak), emellett, új koncentrikus halszálka talpmintázatot is kapott a Mavrk 3. Hogy a modell közmondásos könnyűségét megőrizzék, az ütődéscsillapításért felelős középtalp réteg Phylon anyagból készült.

Rómeó a fantasztikus nevű, Thunder Blue/Dark Obsidian/White/Terracotta színváltozatban biciklizik.

Rómeó beteszteli a Nike Mavrk Mid 3 cipőt

Rómeó beteszteli a Nike Mavrk Mid 3 cipőt

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×