Bence tapasztalatai a Nike 6.0 Mavrk 2 Mid cipővel

Bencét ismerhetitek onnan, hogy egyike vagytok 1800 Facebook ismerősének, illetve a Harry Main rajongók arra is emlékezhetnek, hogy együtt hoztunk össze egy Harry Main cipő és bike check cikket még tavaly tavasszal. Bence az abban a cikkben is bemutatott Nike 6.0 Mavrk 2 Mid cipőben biciklizik, ezért megkértem, hogy kicsit meséljen a tapasztalatairól. Tovább!

Bence tapasztalatai a Nike 6.0 Mavrk 2 Mid cipőről

Bence tapasztalatai a Nike 6.0 Mavrk 2 Mid cipőről

Milyen a park helyzet az Illionis állambeli Bloomingtonban, ahol most laksz, és hol van a legközelebbi jó park, ahol fasza bicózni?
Nem panaszkodhatok, ugyanis van két kis parkunk, de sajnos minden egyes elem deszkásoknak készült, nem az igazik. Viszont szerencsés helyzetben vagyok, 2 órára van tőlem Chicago, es ott azért eléggé rendben vannak a parkok: van fedett, meg betonmedencék, street park és még sorolhatnám. Emellett közel van Springfield és St. Louis is. 

Melyik volt a legjobb park, ahol voltál az USA-ban?
Warren Park Skate Park, Chicagóban. Brutális betonpark. 

Milyen trükkre gyúrsz most?
Sosem határozok el semmit előre, azt próbálgatom, ami éppen kipattan a fejemből.

Kedvenc cipő(k)?
Igazából nagy cipőgyűjtő vagyok, imádom a Nike modelljeit, a mostani kedvencem ez az aquakék Nike SB Dunk Mid és Nike NYX Blazer Hi.

Bence két aktuális kedvence: egy Nike SB Dunk Mid és egy Blazer NYX Hi

Bence két aktuális kedvence: egy Nike SB Dunk Mid és egy Blazer NYX Hi

Milyen cipőket szeretsz a biciklizéshez és miért?
Most ebben a limited Nike MAVRK MID 2 félmagasszárú cipőben biciklizek.

Mesélj akkor erről a cipőről egy kicsit, mik a tapasztalataid?
Tipikus 6.0 talpa van, nekem tökéletes, soha semmim nem tapadt még így a pedálhoz… Tudni kell, hogy fékkel biciklizem, úgyhogy a talpa még mindig tökéletes, kb. 5% kopás.

A felsőrész anyaga még mindig tökéletes, semmi gyűrődés, csavarodás, még mindig fit 🙂 Alig kopott, nem maródott ki meg ebben a hideg télben sem. A színe kicsit fakult, de rendben. A varrások még mindig tartanak kőkeményen, nem is hiszem h lesz vele gond.

Az ütődéscsillapítása nagyon jó, vastag az anyag: a kisebb odaütéseket, például váz odaütése, hajtókar, stb. még belefér, nem nagyon érezni. Viszont ha könnyen kimegy a bokád, érdemes bokaszorítót alávenni. A boka kimenésétől, bokarepedéstől semmilyen cipő nem védhet meg – nagyon friss tapasztalat…

Nike 6.0 Mavrk 2 Mid limited

Nike 6.0 Mavrk 2 Mid limited

Jobbulást kíván a sbox.hu krú Bence! Te egyébként azok közé tartozol, akik bekötik a cipőjüket?
Bicózni vettem , ezért az orrától a tetejéig jó szorosan be is kötöm, meg is húzom, így jól is tart nagyon.

Könnyű volt betörni a cipőt?
Nagyon szeretem, kényelmes, kellett neki kb. 2-3 nap. Ja, és használok benne egy csuda szagelszívó, fémszálas meg 100 képességgel bíró talpbetétet is. Érdemes ilyenekre gondolni, ha az ember bicózás után elmegy valakihez, ahol le kell venni a cipőt 🙂

Köszi az infókat Bence és még egyszer jobbulást a bokádnak!

Bence Mavrk 2 cipője limitált kiadás, de ez csak a csillagokat,  a talp mellett végigfutó szalagot és a fűzőket érinti – a cipő felépítésében és technikai tudásában megegyezik a „sima” Mavrk2 Mid cipővel, ami a tavaly nyári szezonban már kapható volt Magyarországon is. Legutóbbi infóink most tavasszal nem érkezett belőle utánpótlás a hazai üzletekbe, de talán a 2011-es nyári eresztésben már ismét hozzájuthatunk.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×