Nyerj Nike vagy Fallen cipőt tesztelésre!

Most, hogy a suli és a vizsgák már a (közel)múlt homályába vesznek, végre bőven lesz időtök kigyúrni új trükköket a nyári szünetben! Az offlineshop.hu-val közös nyereményjátékunkban szeretnénk egy-egy cipővel hozzájárulni ehhez 🙂 Deszkás nyertesünk egy Fallen Slash cipőt smirglizhet szivárványosra, kisorsolt bicós jelentkezőnk pedig egy vadiúj Nike Mavrk 3-as cipőben dobálhatja majd a trükköket. A menet a szokásos: jelentkezel, kicsit regélsz arról, hogy milyen szinten nyomod, és ha téged sorsolunk ki, akkor vállalod, hogy elmondod, hogy tetszett neked a cipő, amit tesztelhettél – viszont most először egy kis videót is tervezünk lőni a cipőtesztekről, szóval emeltük a tétet 🙂 A részletekhez és jelentkezéshez katt tovább!

Itt van új cipőtesztelős játékunk az Offline Shoppal közösen

Itt van új cipőtesztelős játékunk az Offline Shoppal közösen

Elsőként lássuk a Nike Mavrk Mid 3 cipőt, amit a BMX-es és mountain bike-os jelentkezőink között sorsolunk ki. Ahogy a sorozatszám is mutatja, ez a modell a Nike 6.0 Mavrk Mid 2 újabb generációja, melyről Bence írt korábban egy cipőtesztet, és Spikut Norba is nagyon dicsérte ezt a cipőt, mikor múltkor a BikeFestről hazafelé megkérdeztem a véleményét.

Ami a közepes szármagasságú felsőrészt illeti, a „nyerő csapaton ne változtass” elvet követték, bár a varrások kicsit máshol futnak, alapvetően hasonlít az elődjére: tartós, festett és hasított bőr kombinációjából összevarrt felsőrész, hálós nyelv, a saroknál egy kis extra párnázás. Ami újdonság, hogy a Nike logós nyelvszalag alá is befűzheted a fűzőket, hogy jobban tartson a cipő.

A talpban már több változás történt, kívül és belül is: Az eddig recés, „klasszik” stílusú oldaltalp „sportcipősebb” lett (kb. olyan mint amit a Mogan modellekhez használnak), emellett, új koncentrikus halszálka talpmintázatot is kapott a Mavrk 3. Hogy a modell közmondásos könnyűségét megőrizzék, az ütődéscsillapításért felelős középtalp réteg Phylon anyagból készült.

A cipő fekete színben kapható az offlineshopban, ára 22 990 Ft.

Ezt nyerhetik a bicósok: Nike Mavrk Mid 3

Ezt nyerhetik a bicósok: Nike Mavrk Mid 3

.

Brian Hansen signature Fallen cipőjéről, és annak fekete színét a deszkázás hatására szép lassan színesre „lecserélő” black/rainbow színváltozatáról már korábban is olvashattatok itt a boxon, ez már a „továbbfejlesztett” dupla szivárványos verzió, ahol a színváltós felsőrészen kívül még az össze-vissza színű varrás is ráerősít a hippis életérzésre. Egy kis emlékeztető, hogy mit is tud a Fallen Slash: Vékony kivitelű cipő, felsőrésze nagy kopásállóságú hasított bőrből készült, varrás nélküli orral, hogy ne legyen cérna, ami elszakadhasson. A talp vulkanizált gumi, hogy a jobb boardfeel érdekében, az EVA anyagból készült talpbetétet kapott az ütődéscsillapításhoz. Ezt a cipőt nyerhetik meg a játékba jelentkező deszkások.

A Fallen Slash cipőt 20 991 Ft-ért veheted meg az Offline Shopban.

Fallen Slash Double Rainbow

Fallen Slash Double Rainbow – most kétszer annyi szivárvánnyal 😉

Jelentkezés a játékba

Ahogy az eddigi cipőtesztes nyereményjátékainkban kérjük, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akik már eljutottak arra a szintre, hogy valóban tudnak mutatni valamit, és nem csak most kóstolgatják a deszkát vagy a bicót. Ha úgy érzed, hogy megugrod a szintet, hogy a többi rider adhat a véleményedre, és ezt videólinkkel és képpel is tudod „igazolni”, akkor bekerülsz a sorsolásba, és onnan már csak a szerencse dönt 🙂

És hogy mi alapján kerülhetsz be a sorsolásba? Amikor csekkolgatjuk a jelentkezéseket, akkor nem csak kizárólag a gördeszkás, vagy a biciklis tudás és stílus számít, de nézzük magának a ridernek és megnyilvánulásának stílusát is, mert ugye itt az is fontos cél, hogy a cipőtesztelésről minden olvasónk számára élvezhető, érdekes cikk szülessen, fasza képekkel, esetleg videóval.

Bár nem kötelező, de egy-egy kép vagy akár egy telós felvételekből összevágott videó sokat segíthet, hogy felmérhessük a szintedet, és akár úgy is járhatsz, mint Barni múltkor, hogy úgy fellelkesedtünk a jelentkezésén, hogy sikerült „soron kívül” lőni neki egy pár cipőt 🙂

Az Offline csapattal együttműködésben most egy-egy kis videót is tervezünk lőni a cipőtesztelésről, szóval az eddigi egyik legfullosabb cipőtesztelési lehetőség néz ki, ne hagyd ki 😉

A jelentkezési időszak 2012. július 5-16. között volt és véget ért.
A nyerteseket 2012. július 19-ig sorsoljuk ki és értesítjük.

Játékszabályzat és egyéb tudnivalók:

Egy személy csak egyszer jelentkezhet, a többszöri jelentkezéseket töröljük! Három deszkás és három biciklis tartaléknyertest is kisorsolunk, akik (kihúzási sorrendben) akkor válhatnak jogosulttá a nyereményre, ha a sorban előttük lévő(k) valamilyen oknál fogva nem felel(nek) meg az előzetesen közölt feltételeknek, vagy nem érjük el őket a regisztrációnál megadott e-mail címen, az első értesítéstől számított 5 napon belül.

Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! Adatkezelési irányelveinket itt megnézheted.

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan: sneakerbox.hu@gmail.com.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×