Brian Hansen szivárványos Fallen Slash cipője

A Fallen még tavaly ősszel egy különleges színváltozattal rukkolt elő Brian Hansen signature modellből, a Fallen Slash-ből, a jó hír, hogy idén tavasztól itthon is kapható lesz. Az újkorában fekete színű cipő a deszkázás és a koptatás hatására egyre színesebbé válik, és mire elrongyolod már a szivárvány összes színében pompázik majd 🙂 A fekete/szivárvány (Black/Rainbow) névre hallgató Slash cipőről még több képet és infót találsz a tovább után!

 

A koptatás hatására változó színű cipő különleges, de nem egyedülálló: nemrég számoltunk be egy Nike SB Dunk High cipőről, aminek a színe megvásárláskor olyan zöld, mint egy patinával borított bronzszobor és deszkázás hatására előtűnik az „eredeti” bronzszín. A Slash kopás utáni szivárvány színei valószínűleg Brian hippis személyiségjegyeiből eredeztethetőek, kedvenc városa éppen a dimbes-dombos-hippis San Francisco 🙂

Brian Hansen

Brian Hansen (fotó: fallenfootwear.com / shigeo)

A Fallen Slash fekete/szivárvány és a másik Magyarországon elérhető sötétkék/mustár (Dk Navy/Mustard) változata nagy kopásállóságú (de láthatóan nem túl színtartó 😉 hasított bőrből készült, az orr részen varrás nélkül, hogy ne legyen cérna, ami elszakadhasson. A Slash slim stílusú cipő, azaz a sarok és a nyelv lájtosan bélelt. A talp vulkanizált gumi, hogy érezd azt a decket, de az EVA habosított műanyagból anyagból készült talpbetét azért csökkenti a nap végi sarokfájás esélyét.

Fallen Slash fekete/szivárvány és sötétkék/mustár színekben - ezeket itthon is megveheted

Fallen Slash fekete/szivárvány és sötétkék/mustár színekben – ezeket itthon is megveheted

A Slash modellt és persze a Fallen 2011 tavaszi választékának többi darabját megtalálod a Criminal Skateshop üzleteiben és webshopjában március első felétől.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×