Barni beteszteli a Globe Motley Mid cipőt

Demián Barnabás is becsekkolt múltkori cipőtesztelős nyereményjátékunkra és jelentkezése annyira megfogott bennünket, hogy úgy döntöttük, szeretnénk vele „cipőtesztelős interjút” csinálni, amiből már olvashattatok párat itt a boxon. A STÉG szíves felajánlásából Barni azóta már egy fasza Globe Motley Mid cipőben biciklizik, gyűjtve a tapasztalatait, amit néhány hét múlva egy interjúval együtt megosztunk majd veletek. Sőt, egy kis videót is beígért, amit kíváncsian várunk 🙂 A teljes sztori Barniról és cipőről a tovább után!

Frissítés: Közben elkészültek a cikkek, a Barnival készült interjút itt, a Globe cipővel kapcsolatos tapasztalatait pedig itt olvashatjátok el!

Barna beteszteli a Globe Motley Mid cipőt

Barna beteszteli a Globe Motley Mid cipőt

Múltkori cipőtesztelős nyereményjátékunkban közel 200 deszkás és bicklis rider jelentkezését böngésztük át, mielőtt sorsoltunk volna, hogy Fortuna eldönthesse, ki tesztelheti a felajánlott cipőket. Nem kis meló, de mindig szívesen olvassuk át a jelentkezéseiteket, nézzük át a képeket, videókat, mert látszik, hogy közületek sokan komolyan veszik ezeket a lehetőségeket és nem csak pár mondatot vetnek oda, hanem nagyon korrekt „sponsor me” bemutatkozókat is kapunk 🙂 Fontos tudnotok, hogy amikor csekkolgatunk benneteket, akkor nem csak kizárólag a gördeszkás, vagy a biciklis stílus számít, de nézzük magának a ridernek és megnyilvánulásának stílusát is, mert ugye az is fontos, hogy a cipőtesztelésről minden olvasónk számára élvezhető, érdekes cikk szülessen, fasza képekkel, esetleg videóval.

Na, így került a képbe Demián Barnabás, Csíkszeredából. Ő is jelentkezett a játékba, és bemutatkozása egyből megtetszett nekünk. Annak is nagyon örültünk, hogy erdélyi riderek is olvassák a sneakerboxot. Barni nem ma kezdte a BMX-et, a 2011-es OSG-n is járt. 2005 óta biciklizik, és mindenhol próbálja jól érezni magát és a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből és magából. Mostanában a „tréjlekbe” szeretett bele, a sok parkozás után ez számára legszórakoztatóbb. Szeret „érkezőbetrükközni”: 3-as bár, 3-as whip, szaltó, 7-es és a duplawhip a kedvencei és legutóbb a flair-t gyúrta ki annyira, hogy minden körülmény között be tudja adni. Jelentkezéséhez ezt a videót is küldte, aminek az az üzenete, hogy „bárhol legyél, csak élvezd a bicikliddel töltött időt” 🙂

Barnit otthon a Burn, a Playbike Bike Shop és a Skullcandy támogatja, viszont cipőszponzora az nincs. Körbekérdeztünk a forgalmazó és skateshop tulajdonos barátaink között, hogy ki ajánlana fel egy pár cipőtneki, hogy egy cipőteszttel egybekötött interjút csinálhassunk vele. Jassek Balázs, a STÉG tulajdonosa látott fantáziát a dologban, így Barni a Globe cipőkből választhatott. (Egyébként most jelent meg tavaszi-nyári Globe cipőszemlénk, érdemes megnézni!) Egy olívazöld Globe Motley Mid cipőre voksolt, a futár szerepét pedig én vállaltam magamra:  egy esős éjszakán a menetrendszerinti, Erdélybe tartó buszjáratra feladva a cipők nekivágtak több mint 700 kilométeres útjuknak Csíkszeredába és másnap délután már új tulajdonosuk lábán figyeltek.

A Globe Motley Mid modell egyébként a félcipő Motley nagytesója, strapabíró, hasított bőr felsőrésszel, a kritikus helyeken erős, kétszeres varrásokkal, viszont „ami nincs, az nem szakadhat el” elvet követve az orr-részen nincsen varrás. A félcipő és a Motley Mid egyaránt slim cipő: minimálisan van kitömve a nyelv és a boka körüli rész, a védelmet egy „bokagallérnak” nevezett párnázás látja el. A talp cupsole szerkezetű, de vékonyabb kivitel, így a street riderek jól érezhetik benne a pedált/deszkát. Ha neked is tetszik, akkor beszerezheted a STÉG budapesti vilányi úti vagy veszprémi üzletében, 19 700 Ft kicsengetése után.

Globe Motley Mid olivazöld színben

Globe Motley Mid olivazöld színben bevetésre készen * Kapható a STÉG üzletekben 19 700 Ft-ért

Barninak jó bicózást kívánunk új Globe cipőjében, a teszt eredményét júniusban olvashatjátok itt a sneakerboxon!

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
×