Nyerj Te egy DuFFS cipőt!

Nemrég olvashattátok tavaszi-nyári DuFFS cipőszemlénket, most pedig legújabb játékunkban egy szerencsés olvasónknak a lábára kerülhet az egyik cikkben bemutatott cipő, mégpedig az, amit a sneakerbox olvasói a legjobbnak tartanak 🙂 Szokás szerint csak egy-két kattintás a jelentkezés 😉 A játék részletei és a jelentkezés a tovább után!

Duffs játék: Jelentkezz és nyerd meg te a legnépszerűbb DUFFs cipőt!

Duffs játék: Jelentkezz és nyerd meg te a legnépszerűbb DUFFs cipőt!

Idei tavaszi-nyári DuFFS cipőszemlénkbe a Revert, Tarmac és Tierra modelleket válogattuk be (mindet megtaláljátok a Procross Margit körúti üzletében és webshopjában is), valamennyien könnyű és stílusos modellek, és nem utolsó sorban az áruk is baráti 🙂 Most ezek közül a cipők közül nyerhet meg valamelyikőtök egy párat – mégpedig azt, amelyik Facebookos szavazásunkon a legnépszerűbbnek bizonyul! Tehát jelentkezés előtt ne feledd lájkolni a Procross Facebook oldalát (ez feltétele a játékban való részvételnek!) és ott a DuFFs nyereményjáték albumban lájkold kedvenc cipőd képét, növelve az esélyt, hogy az legyen a befutó! Mielőtt meghozod ezt a felelős döntést, hogy melyikre adod a lájkod, frissítsd fel az emlékezetedet, hogy melyik modell mit ugrik! Ha megvagy a lájkokkal, akkor az alábbi linken jelentkezhetsz a játékba:

A jelentkezést tömeges visszaélési kísérlet miatt kénytelenek voltunk május 29-én, 15:40-kor lezárni. A részleteket erről itt találod.

Eredeti jelentkezési időszak: 2012. május 23. és 31. között.

A nyerteseket 2012. június 10-ig sorsoljuk ki és értesítjük a jelentkezésnél megadott e-mail címen!

Játékszabályzat és egyéb tudnivalók:

Egy személy csak egyszer jelentkezhet, a többszörös jelentkezéseket sorolás előtt kiszűrjük és töröljük! A nyertesek mellé három tartaléknyertest is kisorsolunk, akik (kihúzási sorrendben) akkor válhatnak jogosulttá a nyereményre, ha a sorban előttük lévő(k) valamilyen oknál fogva nem felel(nek) meg az előzetesen közölt feltételeknek vagy nem sikerül elérni őket a regisztrációnál megadott e-mail címen az értesítéstől számított 5 napon belül. A regisztrációnál megadott adataidat a sneakerbox.hu tulajdonosa kezeli és átadja a Procross Kft., a DuFFS termékek magyarországi forgalmazójának is, aki azokat marketing célokra felhasználhatja. Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! Adatkezelési irányelveinket itt megnézheted.

Ha a játékkal kapcsolatban bármilyen kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan: sneakerbox.hu@gmail.com.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 • gergő szerint:

  Ma este megtartottuk a sorsolást, a szokásos véletlenszám generátor segítségével kihúztuk a nyertest, akivel sikerült is felvenni a kapcsolatot, tehát hivatalosan is kihirdethetjük: Unicsovics Milán, Budakalászról!

  Tartaléknyerteseinkre így „nem volt szükség”, de a rend kedvéért felsoroljuk őket is:
  1) Drozdik Krisztián, Budapest
  2) Tanyi Elemérné, Salgótarján
  3) Popovics Kitti, Szigetszentmiklós

  A sorsolásról készített screenshot pedig itt tekinthető meg: http://www.sneakerbox.hu/wp-content/uploads/2012/05/DuFFS-nyertes-2012-május-sorsolás.jpg

 • gergő szerint:

  A nyereményjátékba való jelentkezést a tömegessé váló, kamuprofilokat is bevonó, szervezett jelentkezés miatt kénytelenek voltunk a mai napon lezárni. További részletek (beleértve a sorsolást is) itt:

  http://www.sneakerbox.hu/2012/05/29/a-duffs-nyeremenyjatek-lezarasa-a-mai-napon/

 • Korenné Makk Ilona szerint:

  Nekem mindhárom cipő nagyon tetszik, a férjemnek szeretném meglepni vele, nagyon fájós a lába s nem mindegy milyen minőségű cipőt visel:)))

 • Németh Mónika szerint:

  Sajnos az oldal amit lájkolni kell sorba tiltja ki az emberek hogy mi alapján szanál azt nem tudom, így hiába regisztráltunk több ismerősömmel együtt, nem vehetünk részt a meghirdetett játékon ! Erre azért választ kérnék mi alapján lettünk többen letiltva az oldalon !

  • gergő szerint:

   Kedves Mónika, sajnos minden jel arra mutat, hogy a nyereményjátékba, amiről beszélsz, olyan Facebook felhasználók jelentkeztek tömegesen, akik – teljesen függetlenül az oldal témájától vagy a játék nyereményétől – minden, de minden Facebookos játékba jelentkeznek, céljuk hogy bármilyen nyereményt megnyerjenek, a wellness hétvégétől a kosár kolbászig. Sőt, miután jelentkeznek egy ilyen játékba, a hasonló céllal a Facebookon található ismerőseiket (melyek között feltételezhetően nem valós, hanem kifejezetten a szavazásra, lájkolásra létrehozott nem valós profilok is vannak) is odacsődítik, hogy ők is jelentkezzenek. A sneakerbox.hu-t azért hoztuk létre, hogy a sport és deszkás cipők, illetve extrém sportok iránt érdeklődők közösségét hozzuk létre, játékainkban pedig a téma iránt érdeklődő olvasóinkat (pl. deszkások, biciklisek) szeretnénk megajándékozni, akik ezekben a nyeremény cipőkben utána tudnak sportolni. Jelenleg is tart a jelentkezők ellenőrzése, hogy kik azok, akik érintettek a fent említett tömeges „nagyüzemi lájkolásban” és nyilvánvalóan csak azért jelentkeztek, hogy besöpörjék a nyereményt olvasóink elől. Az ellenőrzés lezártáig szíves türelmedet kérjük. Üdvözlettel, a sneakerbox.hu csapata

 • Imre zsuzsanna szerint:

  Világos barnára voksolnék. 🙂

 • Szilágyiné Soltész Ica szerint:

  Nagyon tetszik mind a három cipő!

 • timárné balog dóra szerint:

  Fiamat szeretném meglepni!Nekem a zöld jön be!Én is elfogadnék egyet!:::)

 • Kelemen György szerint:

  Fekete ,( piros csíkkal ) DUFFS cipőm van már egy éve : Nagyon kényelmes és nagyon szeretem hordani . Legközelebb a v,barnát fogom megvenni !!! mindehhez tudni kell, hogy 69 éves vagyok 🙂

  Üdv . és további jó üzletmenetet : Kegyuri

×