StoreCheck sorozatunkban a Procross Margit körúti üzlete

A LAB bemutatása után StoreCheck szériánk következő állomása a buda side egyik legendás üzlete a Procross, mely a Margit körutat ékesíti és lát el minket a legfrissebb bringás, snowboardos és utcai cuccokkal. Az üzlet mindig is a kedvenceim közé tartozott az eladók szakértelme és ami még ennél is fontosabb lehet: jófejsége miatt. De ne is ragozzuk tovább lépjünk be az ajtón..:)

Procross storecheck: tessék beljebb kerülni :)

Procross storecheck: tessék beljebb kerülni 🙂

Az üzletet három nagy részre tagolhatjuk. Az első szekció egy kör alakú aréna, ahol a kiegészítők széles arénáját és a pultot találjuk.  A vitrinek rendesen meg vannak pakolva a nálunk is egyre jobban felpörgő Electric napszemcsikkel. A márka bár itthon  még nem kapta meg a kellő figyelmet, személyes tapasztalataim alapján mindenkinek ajánlom, mivel jó magam is egy Bickle modellben tekerek minden nap a városban és süttetem magam a tóparton. Sapik, NewErák és Flexfittek sorakoznak csatarendben, de már itt megtaláljuk a technikai vonal hírnökeit FOX kesztyűk és a kisebb méretű védők,  bukók személyében. Egészen eddig azt hittem, hogy új deszkás sportot nem tud már nekem senki mutatni, ezen a placcon mégis találkoztunk egy számunkra új szerkezettel is, mely a freeboard névre hallgat. Ha felkeltettük a figyelmeteket akkor ezen a videón megnézhetitek hogyan is néz ki működésközben a cuccos mely a snowboardhoz közeli érzést ad csak a betonon. Az érzés átjött, ugye? 🙂

Meghitt, mégis tágas a shop

Meghitt, mégis tágas a shop

Az Arénából tovább lépve megcsodálhatjuk a frissen érkezett Mondraker bringákat melyek a komolyabb rider igényeket hivatottak kielégíteni a downhilltől a 4cross-on keresztül a dirt-ig. A hátsó benyúló részen találjuk a pólókat, pulcsikat és gatyákat,  FOX cuccokból extra választékkal, illetve a téli szezonban a technikai snowboard és freeskier kabátokat, SpecialBlend, Foursquare és Orage a reflektor fényben. A helység végében sorakoznak az idei szezon legspirább Forum deszkái, melyekre még mindig érdemes vetni egy pillantást, betárazva a következő télre, már csak pár hónap és újra lehet veretni a Normafán!;) A védők is itt kaptak helyet, Dainese és TSG viszik a prímet a térdvédőktől a komolyabb bukósisakokig, a FOX protektorokkal kiegészülve.

dd

Utcai divat, snowboardok és protektorok egy placcon

Az üzletben a kedvenc részem a megemelt cipő, illetve táska fal, melyhez egy lépcsőn jutunk fel és mintegy erkélyről tekinthetünk le az üzletre. A flip-flop papucsokból gigászi a választék, de a FOX, DuFFS és DC csukáknak is jut hely bőven. A hátizsákok és táskák együttes erővel szintén beborítanak egy falat, Dakine, DC és Electric, csak hogy márkákat is említsek.  Miután már otthonosan mozgunk a shopban  és láttuk  a  széles választékot, térjünk vissza a pulthoz és pacsizzunk le a helyi krúval, akik a vásárlók kívánságait lesik all day-all night. Vajon nekik mik a kedvenceik cipő és ruha fronton?

Cipők lányoknak aranytól ezüstig, srácoknak deszkástól futóig

Cipők lányoknak aranytól ezüstig, srácoknak deszkástól futóig

Megkértük Lackót és Gábort, hogy ajánljon valamit a Procross válsztékából. Nem volt egyszerű, mert volt miből 🙂

Procross-Lackó-1

Procross storecheck: Lackó cipőajánlata:Fox Quadrant és Ambush

Lackó bal kezében egy Fox Ambush cipőt tart, amit azért ajánl, mert egy nagyon könnyű, „mindenhez megy fekete színű” vászon felsőrésszel és szuperhajlékony talppal rendelkező cipőt, amit 19 900 Ft-ért zsákolhatsz be náluk. A másik cipő egy Fox Quadrant bőr felsőrésszel: kényelmes és nyárias, nemcsak biciklizni, de utcára és bulizni egyaránt teljesen alkalmas, ez a cipő 24 900 Ft-ba kerül. Ez a szép Fox v3 boardshort pedig nem is igényel további magyarázatot, bár megtudtuk, hogy ez egy még gyorsabban száradó anyagból készült, mint az átlag boardshortok, ára 16 900 Ft.

Procross-Lackó-2

Fox boardshort – egy szempillantás és már száraz is 😛

.

Gábor arra a DuFFS cipőre esküdött, ami a lábán is volt, a G4 Low modellre, melyről korábbi DuFFS cipőbemutató cikkünkben többet is olvashattatok. Ezt a cipőt már 16 900 Ft-ért beszerezhetd a Procrossban! A másik termék, amit Gábor a figyelmetekbe ajánl, ez a TSG Dirt bukó: a súlya (illetve könnyűsége) csak 459 gramm, 14 szellőzőt tettek rá és 12 900 Ft-ért vásárolható meg. A grafikáról külön cikket lehetne írni 😀

Procross storecheck: Gábor a DUFFS G4 Low cipőt ajánlja

Procross storecheck: Gábor a DUFFS G4 Low cipőt ajánlja

Procross-Gábor-2

Procross storecheck: Gábor sisakajánlata – TSG

.

A Procross üzletet Budapest II. kerületében, a Margit krt. 67 szám alatt, a Margit körút és a Fényes Elek utca sarkán találod. Az üzlet pont a 4-6-os villamos Széna téri vagy Mechwart ligeti megállója között van félúton, de a 2-es (piros) metró moszkva téri állomásától is csak egy lightos séta. Hétfőtől szombatig 10 és 19 óra között ott találod a srácokat, de vasárnap ne menj, mert akkor bicikliznek és zárva vannak 😀

Ha pedig túl messze esik tőled a Procross üzlet, akkor meg irány a Procross webshop, ahol 2011. szeptember 1-ig 10 000 Ft feletti vásárlás felett ingyenes a kiszállítás!

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×