DuFFS tavaszi és nyári cipőszemle

A freestyle és street deszkás legenda Steve Rocco által alapított DuFFS cipőkből csekkolhatjátok a tavaszi/ nyári felhozatalt. Low csukák és két típusú high modell is fiúknak és lányoknak egyaránt a folytatásban.

Megérkeztek

Megérkeztek a DuFFS újdonságai

A nálunk kapható modellek bár típusban nem számosak, cserébe színekben bővelkednek, illetve a G4 sziluettből mind low, mind pedig high modell is kapható. A G4 klasszikus megjelenésű darab, mely a DuFFS siker modelljei közé tartozik. Hölgyeké az elsőbbség, így kezdjük is a lány modellek szemügyre vételét. Itt a high modellek közül választhattok, méghozzá három színben, az áruk pedig 18.900,- és 21.500,-Ft között helyezkedik el, ami magas szárú modellekről lévén szó kedvezőnek mondható. Az ezüst-türkizkék darab meggyőződésem, hogy rabul ejti majd a csajok szívét.

G4 HI modellek a lány vonalon

G4 HI modellek a lány vonalon

Bőr felsőrész biztosítja a tartósságot, a cipő oldalán pedig az ívelt D logó díszeleg, jelezve, hogy egy DuFFS-al állunk szemben. EVA talpbetét található a modellben, Bone Saver Technology-val, ami deszkázásnál csökkenti a csontokat érő erő behatást és puhává teszi lépéseidet a hétköznapokban. A G4 modell a fiúknál már low változatban is elérhető méghozzá négy színben: zöld-fehér, tengerész kék-fehér, szürke-fekete és mélyzöld/-árga leosztásban egységesen 15.900,-as áron.

G4 Low négyes fiúknak

G4 Low négyes fiúknak

A magas szárú modellek közül, az idei darabok talán legszebbike, a barna/lila változat a kedvencünk, ami mellett még két színben kapható a HI 18.900,- magyar valutáért.

Nálunk is kapható G4 Hi modellek

Nálunk is kapható G4 Hi modellek

A 4130-as a BMX-es vonalat erősíti, szintén a most trendy high cipők vonalából. EVA talpbetét Heel Safe GelTM– lel a sarok részen, puhítva a lelépésekkor és érkezéseknél kapott ütődést. Rugalmas gumi külső talp dupla varrásokkal, amik tartósabbá teszik a cipőt. A 4130-as nyelv és sarok része szuper párnázott a megfelelő tartás érdekében. Itthon fekete-lime színben kapható 18.900,-as áron.

4130

4130

A cipők nemrég kerültek ki a polcokra, így nem árt belehúzni, ha valamelyik modell elnyerte a tetszéseteket, mielőtt lerabolják a kapósabb darabokat. Itthon a Procross Margit körút 67-es szám alatti üzletében, illetve webshopjukban találjátok meg őket.

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

 • rosta dávid szerint:

  ………………—————…….————–……………………………
  ………………—————-….—————-………………………….
  ………………—- ——– —-………………………….
  ………………—- — — —-…………………………
  ………………. * — — * ……………………….
  ………………—- — — —-…………………………
  ………………—- — — —-…………………………..
  ………………—————….—————–…………………………
  ……………….————-………—————…………………………

 • Majdanics Ferencné szerint:

  Jol neznek ki ,sportosak ranezesre kenyelmesek

 • Alex szerint:

  nagyon jóók kéne egy:D

×