A DuFFS nyereményjáték lezárása a mai napon

Szeretnénk tájékoztatni Benneteket, hogy a futó DuFFS nyereményjátékunkat kénytelenek vagyunk a mai napon azonnali hatállyal, a tervezettnél előbb lezárni, mert tömeges jelentkezést tapasztaltunk olyanoktól, akikről Facebook: profiljuk/aktivitásuk alapján megállapítható, hogy szervezetten és együttműködve arra mennek rá, hogy minden létező nyereményjátékon részt vegyenek a Facebookon, mindent belájkoljanak és ezzel elvegyék a lehetőséget a tisztességes és jóhiszemű jelentkezőktől, elnyerjék díjukat tőlük. Ők abban különböznek egy sima játékostól, aki egyszerűen szeret játszani és nyerni, hogy naponta több tucat vagy akár száz játékot is lájkolnak-osztanak, több száz, ezer Facebook oldalt is lájkolnak, nekik mindegy mi az, a wellness hétvégétől a kosár kolbászon át a kézzel készített ékszerekig mindenre rámennek. Ezen felül csoportokba tömörülnek, sőt kamu profilokat is létrehoznak, és szervezetten riasztják egymást: ha egy játékot találnak, elözönlik azt, pusztán számosságukkal felborítják az arányokat, hogy nagy valószínűséggel besöpörjék a nyereményt. Többet is olvashatsz a témáról az Index cikkében itt.

Ezzel együtt nem szeretnénk kizárni egyetlen jóhiszemű jelentkezőt sem a játékból, ezért az eddig a DuFFs nyereményjátékra a sneakerbox.hu-n leadott jelentkezéseket érvényesnek fogadjuk el, ebből fogunk sorsolni. Szokás szerint, a véletlenszerűség elvének eleget téve kisorsoljuk a nyertest és a tartalék nyerteseket, a nyertest a megadott e-mail címen értesítjük.

A sneakerbox.hu-t azért csináljuk, hogy a sneaker kultúra és az freestyle sportok iránt érdeklődőket friss hírekkel lássuk el és egy közösséget építsünk, játékainkkal pedig olvasóinkat szeretnénk megajándékozni, hogy Ti mászkálhassatok, deszkázhassatok, biciklizhessetek a nyeremény cipőkben. A jövőben minden rendelkezésünkre álló eszközzel meg kívánjuk akadályozni, hogy ilyen csoportok elárasszák a játékainkat és esetleg elnyerjék előletek az ajándékokat. Azokat, akikről alapos okunk van feltételezni, hogy ilyen „nagyüzemi lájkolók”, a Facebook oldalunkról kitiltjuk és új szabályokkal gondoskodunk arról, hogy ne vehessenek részt játékainkban sem. A nyereményeket Nektek, igazi olvasóinknak szánjuk és nem azoknak, akiknek a mi játékaink csak egy a több ezer lájkolt oldal és nyereményjáték hosszú sorában.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×