éS 2011 Ősz/Tél cipőszemle az uraknak

Bizonyára sokan tudjátok már, hogy sajnos a Sole Technologies jövőre megszünteti az éS márkát, addig persze pörög tovább minden a megszokott kerékvágásban és az idei őszi-téli kollekcióban is számos figyelemreméltó modellt tudunk prezentálni nektek. Az éS rajongóinak itt az ideje beszerezni azokat a cipőiket, amiket majd évek múlva büszkén mutogathatnak, vagy épp csillagászati összegekért adnak el netes árveréseken 😉

Tradicionális modellek és nagy ujítások az éS istállóban

Tradicionális modellek és nagy ujítások az éS istállóban

Engedjétek meg, hogy kedvenc éS modellemmel a Cessner middel indítsam a sort. Ősszel is gyönyörű darab követi a tavasz/nyári fehér változatot, pont komplementer színben, vagyis feketében, méghozzá bőr felsőrésszel. 21 990-ért vihető a vulkanizált megjelenésű, rugalmas és a bokát kiválóan tartó modell, mely kifejezetten a nemzetközi disztribúcióra szánt cipő. A talp teljes hosszában EVA-ból készült, emellett pedig az STI Foam Lite™ level 2-es talpbetét biztosítja a kényelmet. A betét újrahasznosított gumiból készül, hogy még környezetbarátabb legyen a csuka, csökkentve a gyártás eco lábnyomát. A tavaszi modellhez hasonlóan System G2™ gél betét segíti a sarok részen a puha érkezéseket, ami jelenleg az action sport piacon található egyik legjobb ütés elnyelő betét és 15%-al többet nyel el, mint a konvencionális deszkás cipők betétei. A fekete modell mellett gesztenyebarna/fekete színben is kapható a Cessner 20 990 Ft,-ért.

Kőfeketében és gesztenyében a Cessner

Kőfeketében és gesztenyében a Cessner

Mark Ward a fiatal angol festőművész egy komplett kollekciót készített az éS-nek, melynek részét képezi a La Brea modell kollabja is. Egy igazán könnyed és rugalmas cipőről beszélünk, tripla varrásokkal és a Cessner-nél felsorolt technikai tuningokkal. STI Foam Lite™ talpbetét és System G2™ gél sarokbetétek a láb kényelméért. A La Brea 21 990 Ft,-os áron kerül ki a polcokra. A cipő premierje Londonban a Kemistry Gallery-ben volt.  Mark munkáit, melyeket a Bolondos Dallamok, a Szezám utca és nem utolsó sorban a deszkás szubkultúra inspirált főleg a cipő belső bélésén és a kivehető talpon csodálhatjuk meg.

Végtelenül letisztult

Végtelen minta és letisztultság

Az éS belépő deszkás cipője a Slant fekete/szürke színben várja a telet, kedvező 16 990,- forintos árával. A Slant egy erősen varrt és jól párnázott modell, mely jól bírja a strapát és az EVA talpnak és az STI Foam Lite™ level  1-es talpbetétnek köszönhetőn nem csak sokáig, hanem kényelemben deszkázhatsz benne.

Itthon is kapható Slant

Itthon is kapható Slant

A Square two TXL kollab modell a korábban már általunk külön cikkben bemutatott Fusion technológiával készült, ami forradalmasítja a vulkanizált cipők új generációját, megnövekedett tartóssággal és kevesebb anyagfelhasználással. Ha bővebben is érdekel a Fusion, akkor itt olvashatsz róla. A rugalmas, egy panelből álló orrésszel rendelkező Square two 17 990,- forintért kapható itthon.

Fusion technológiával készült, itthon is kapható Square Two

Fusion technológiával készült, itthon is kapható Square Two

A végére hagytam a szemle legvadabb darabját, amiről most csak említésképpen írok, mivel korábban már kiemelten foglalkoztunk a modellel. A rutinos olvasók már kitalálták, hogy a Taido Man Wolfes kollab mid surranóról csacsogok, melyet 20 990,- ért vadászhattok le, ha vagytok elég kemények hozzá. A modellről bővebben itt olvashattok és csodálhatjátok meg a hozzá készült promó videót.

Jönnek!!!

Jönnek!!!

A fenti éS csukákat megveheted a siófoki és budapesti Speed üzletekben (Mammut, Arena Plaza, Westend), illetve a király utcai The Lab shopban, de online is megrendelhetőek a speedstore.hu webshopból. A vidéki  üzletek listáját itt találod: éS.

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • dobry sklep szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, wonderful blog structure! How lengthy have you been blogging for? you made running a blog glance easy. The whole glance of your web site is fantastic, as neatly as the content material! You can see similar here dobry sklep
  • tomi szerint:

    épp ma vettem a la brea collabot és nagyon bejött az sti 2 es talp hihetetlen kényelmes csak ajánlani tudom:) és a cipő is tök jó főleg a citromszínű fűzőkkel:)

×