éS ennyi…

Az elmúlt napokban számos olyan hír látott napvilágot, hogy megszűnik az éS márka. A hír sajnos igaz: 2012 tavaszán jön ki az utolsó kollekciójuk. Valószínűleg sokan tudjátok, hogy az éS a Sole Technologies család tagja (volt) az Etnies és az Emerica tesójaként. Pierre-Andre Senizergues, a SoleTech tulajdonosa és ügyvezetője egy interjúban elmondta, hogy az utóbbi években egyre nehezebbé és hullámzóbbá vált a márka helyzete: mindig a jobb minőségű, összetett cipők tervezésére és gyártására helyezték a hangsúlyt, és az egyszerűbb vulc cipők nagy visszatérésével, számos új deszkás cipőmárka megjelenésével (ráadásul már nem deszkáznak annyian mint pár évvel ezelőtt) úgy döntöttek, hogy nem kótyavetyélik el a nagy lelkesedéssel éptített márkát, hanem inkább „visszavonulnak”. Pierre-Andre ígéretet tett rá, tavaszig minden megy tovább, ahogy eddig, a szponzorált csapatot sem hagyják magára, és hogy az éS-től felszabaduló energiákat a 100% gördeszkás Emerica és a szinte az összes action sportban jelen lévő Etnies márkákba pörgetik. Most ősszel és még tavasszal is lehetőséged van tehát, hogy beszerezd utsó éS cipődet, hogy sok év múlva elmondhasd a fiatal légdeszkázóknak, hogy te még éSben is csapattad. R.I.P éS.

R.I.P. éS

R.I.P. éS


gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • bala'zs szerint:

    napokba neztem egy videot Nyjah Huston-nal es kommentbe veletlenul eszre vettem egy dolgot ….ami ellentmond a kovetkezonek „”type in „is es footwear going out of business” on google and go to the third link or the link with the IP address espn.go.com and it clearly says tht es is taking a break they r not going out of business they hav to focus on their bigger companies such as etnies, emerica, and altamont. but they arnt going out of business thumbs up for everybody to see””………..itt elmondja , hogy az >éS< csak szunetelni fog egy ideig…

    • gergő szerint:

      Balázs, ezt hívják PR-nek 🙂 Valószínűleg még egyetlen márka sem szűnt meg a világon, csak „bizonytalan ideig szünetelnek” :/ Ha mondjuk holnap abba kéne hagynom a sneakerbox írását biztos nem azt mondanám, hogy ennek örökre vége, hanem, hogy hát most egy ideig nem csinálhatjuk, de amint a körülmények úgy hozzák, újrakezdjük 🙂 Szóval nagy meglepetés lenne, ha az éS feltámadna, bár örömteli…!

  • b szerint:

    én egy shelton büszke tulajdonosa vagyok, több, mint két éve használom, deszkázgattam (próbáltam) is benne kicsit, és azt kell mondjam, a legelső emericámra emlékeztet, amit 4 évig zúztam, mire kilehelte a lelkét. sajnálatos hír ez most nekem. éS eddig elkerülte a figyelmem.

  • dani szerint:

    Accel(Y) valaha volt legjobb göris cipő (szerintem) 🙂

×