Nyerd meg kedvenc cipőd a Legends webshopból!

Mindenki szeret nézelődni és kívánságlistákat összeállítani, hogy most éppen melyik cipők tetszenek, mit venne meg. A sneakerbox.hu legfrissebb nyereményjátékában most Legends webshop felajánlásából két srác és két csaj most meg is nyerheti a kinézett cipőjét! Mindössze annyi a dolgod, hogy a legendsshop.hu webshopban kinézed a kedvenc cipődet a Converse, PF Flyers, Björn Borg és Lacoste márkák választékából és jelentkezel a játékba itt a sneakerbox.hu-n! Részletek és jelentkezés a tovább után!

Válaszd ki és nyerd meg kedvenc cipődet a legensshop.hu-ból!

Válaszd ki és nyerd meg kedvenc cipődet a legensshop.hu-ból!

A legendsshop.hu webshop az ország számos pontján található Legends üzletek virtuális megfelelője a neten.  Az alábbiakban egy kis segítséget találsz a nézelődéshez, a játékba a cikk végén jelentkezhetsz!

Nézelődni regisztráció nélkül is tudsz a webshopban, de csak a vásárláshoz szükséges az ingyenes regisztráció is, mely a szokásos egyperces rutin: választasz egy felhasználónevet, és jelszót, elkérik a kiszállításhoz szükséges alapadatokat (név, szállítási cím, e-mail és telefonszám). Érdemes az „igen”-t választani a hírlevélnél, így az elsők között tudod meg, ha indul valami  jóféle akció.

1) Nézelődj és válassz!

A szörfölés is pofonegyszerű, a fenn található nagy márkagombok segítségével választhatsz márkát, utána pedig megadhatod a termékcsoportot, pl. „férfi cipők”. A kis képekre kattintva jönnek be a termékinfók, pl. hogy van-e a méretedben. Mindenképpen olyat válassz, amiből van készlet a méretedben!

A legszélesebb választék Converse Chuck Taylor cipőkből van, melyeket senkinek sem kell bemutatni 🙂 Legyen szó magas szárúról, félcipőről, vászon vagy bőr, fehér vagy színes, normál vagy vékony talpúról: VAN, sőt kaphatók a Converse x DC Comics kollekció darabjai is, amiről korábban írtunk itt a boxon. A Chuck Taylor modelleken kívül természetesen más Cons modelleket is megtalálsz a shopban, szóval ha Converset nyernél legszívesebben, irány nézelődni 🙂

Converse cipők a Legends Webshopból
Converse cipők a Legends Webshopból

.

A PF Flyers hasonlóan régi motoros, mint a Converse, Posture Foundation néven 1933-ban startolt a márka, így igazán rutinosnak mondhatóak sportcipők terén. Alapkoncepciójuk az utca, szabadidő és sport igények triumvirátusának kiszolgálása. Korábban már mi is írtunk a tavaszi hazai PF Flyers felhozatalról, ezt itt nézheted meg, ha pedig rögtön kiválasztanád melyik cipőt nyernéd meg, akkor katt ide!

pf flyers
Egy kis ízelítő a PF FLyers hazai felhozatalból

.

Szintén nemrég olvashattatok nálunk a Björn Borg cipőkről is. A márkát a világhírű svéd teniszező, Björn Borg indította útjára és mára már a cipők is a kínálat részét képezik. A stílus teljesen a street irányvonal, és a sport ihletettség is látszik, ha ez jön be leginkább, akkor válassz közülük!

Björn Borg cipők csajoknak és srácoknak - a BB képeken még cipős képeke is alsógatyában lövik :D
Björn Borg cipők csajoknak és srácoknak – a BB képeken még cipős képeke is alsógatyában lövik 😀

2) Jelentkezz!

Jelentkezz, hogy te lehess azon a fiúk vagy lányok egyike, akik megnyerik kiválasztott cipőjüket a legendsshop.hu-ból! Ilyen egyszerű az egész:
Ha megvan a kedvenced, amit szeretnél megnyerni, jegyezd meg a cikkszámát és írd be a jelentkezéskor! A cikkszámot a termékoldalon találod!

Ha megvan a kedvenc cipőd, jegyezd fel a cikkszámát!
Ha megvan a kedvenc cipőd, jegyezd fel a cikkszámát!

A jelentkezési időszak 2011. május 28. és június 7. között volt és véget ért.
A nyerteseket kisorsoljuk és legkésőbb 2011. június 11-ig fogjuk értesíteni.

Egyéb tudnivalók és játékszabályzat:

A jelentkezők közül két fiút és két lányt fogunk véletlenszerűen kisorsolni, akik a legendsshop.hu webshopból kapják meg ajándék cipőjüket! Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban! Az esetleges többszöri jelentkezéseket sorsolás előtt töröljük! A jelentkezés a nyereményjátékba csak itt, a sneakerbox.hu oldalon történik! A nyeremény a legendsshop.hu kínálatából kiválasztott bármely cipő. Ha bármely okból (pl. méret- vagy készlethiány) nem tudják a kiválasztott cipőt biztosítani, akkor egy értékben hasonló másik cipőt választhatsz a kínálatból. A nyertesek mellé összesen három fiú és három lány tartaléknyertest is kisorsolunk, akik (kihúzási sorrendben) akkor válhatnak jogosulttá a nyereményre, ha a sorban előttük lévő(k) valamilyen oknál fogva nem felel(nek) meg az előzetesen közölt feltételeknek, vagy nem érjük utól őket a megadott elérhetőségen. Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! Adatkezelési irányelveinket itt megnézheted.

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan: sneakerbox.hu@gmail.com.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×