Megérkezett itthonra is a Cons x DC Comics kollekció

A Converse jópár különleges Chuck Taylor magas szárú modellel készült az idei tavaszi kollekcióban is. Összefogtak az amerikai szuperhősős képregény műfaj megteremtőjével, a 75. szülinapját ünneplő DC Comics céggel és a jól ismert figurák  –  Superman, Batman és Joker, illetve a Csodanő (Wonderwoman) – eredeti rajzai kerültek a vászonra. Jó hír, hogy három változat itthon is kapható lesz. Még több kép és infó a Converse x DC Comics kollekcióról a tovább után!

Converse x DC-Comics kollekció - 2011 tavaszán Magyarországon is

Converse x DC-Comics kollekció – 2011 tavaszán Magyarországon is

Tavaly tavasszal számoltunk be a Converse pop-art kollekciójáról, ezek a modellek hasonlóan érdekesek, és biztos, hogy felkeltik a figyelmet 🙂 Itthon a Converse üzletekben szerezheted be ezeket a cipőket, 17 990 Ft-ért.

A sötétkék verzió, melynek külső oldalán a Converse körlogót Superman jelre cserélték le, a visszafogottabb ízlésű arcoknak is bejöhet, a Batman és Joker képével teljesen telinyomott a legvadabb változat, a bevállalósabbaknak 🙂 Egy másik Superman-es verzió az amerikai lobogó színeiben pompázik és az a különlegessége, hogy a cipő belső és külső fele teljesen eltérő: kívülről piszkosfehér, Superman képével, belülről pedig sötétkék. A nyelv egyszínű sötétvörös, a belsejére jutottak a csillagok a USA zászlajáról 🙂 Nézd meg mindet a galériára kattintva!

Converse x DC Comics: Superman * Katt a galériához! *

Converse x DC Comics: Superman * Katt a galériához! *

Converse x DC Comics kollekció: Batman és Joker

Converse x DC Comics kollekció: Batman és Joker

Converse x DC Comics: Superman és USA lobogó

Converse x DC Comics: Superman és USA lobogó

Converse x DC Comics: Ráadásként a Wonder Woman - ez itthon nem kapható

Converse x DC Comics: Ráadásként a Wonder Woman – ez itthon nem kapható

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×