A Jordan és a PSG kollaborációjának története

Valószínűleg mindenki ismeri a PSG-t, azaz a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatát és a Jordan amerikai sportszergyártó márkát. Azt is sokan tudhatjátok, hogy igen jó viszonyt ápolnak, ellenben a jó viszony történetével, már csak nagyon kevesen vannak tisztában. Ha téged is érdekel a kapcsolatuk története, kattints a továbbra!

Ezt a cikket Barni blogger padawanunk írta. Ezzel a cikkel is gyűjti a kilométereket, hogy sneakerbox.hu blogger legyen belőle.

A kezdet

Indítsuk a történetet a kollaboráció kezdetével! 2017-ben járunk, amikoris a Paris Saint-Germain (röviden PSG) francia labdarúgócsapat, leigazolt egy Neymar da Silva Santos Júnior nevű legendás, brazil labdarúgót. Amit érdemes Neymarról tudni, hogy ekkor már több mint 1 éves szponzori szerződése volt a Jordannel, így már meg is volt az első kapcsa a PSG-nek a brand-el.

Nike Hypervenom Neymar Jr x Jordan

Nike Hypervenom Neymar Jr x Jordan

Neymar egyébként is egy elég nagy „hypebeast”-nek mondható a focisták körében, hiszen napról napra Supreme illetve LV cuccokban, különböző Jordan cipőkkel a lábán pózol az Instagram képein. Ha Neymarnak erről az oldaláról olvasnál részletesebben, akkor azt egy korábbi cikkünkben megteheted!

Neymar cipői

2018 júniusában pedig megérkezett az első PSG és Jordan együttműködés, egy Jordan 1 és egy Jordan 5 formájában. Ha erről a Jordan 1-es kollabról szeretnél többet megtudni, akkor ebben is egy régebbi cikkünk segíthet!

Jordan 1 Retro High Paris Saint Germain

Jordan 1 Retro High Paris Saint Germain

Jordan 5 Retro Paris Saint-Germain

Jordan 5 Retro Paris Saint-Germain

A kivirágzás

A 2018/19-es szezon Bajnokok Ligája találkozóit, már Jumpman logóval ellátott szerelésben játszotta a párizsi együttes. Ha érdekel, hogy miért csak a BL meccseiket játszották eleinte Jumpmanes mezben és hogy pontosan milyen közös termékek jöttek ki, elolvashatod egy korábbi cikkünkben!

Jordan x PSG 2018/19 mez

Jordan x PSG 2018/19 mez

A 2019/20as kiírásban már minden meccsét Jordan mezben játszotta a PSG, illetve tovább bővült a közös kollaborációjuk száma, rengeteg termékkel.

Jordan x PSG 2019/20 mezek

Jordan x PSG 2019/20 mez

Jordan x PSG kollab

Jordan x PSG kollab

Jordan x PSG kollab

Jordan x PSG kollab

Jordan x PSG kollab

Jordan x PSG kollab

A jelen

Az együttműködés napjainkig felfelé ível, amit jól mutat az október 10.-én megjelent „Paris Saint-Germain” nevet viselő Jordan 4 színállás, melyet a PSG-vel közösen hoz el számunkra a Jordan.

Jordan 4 Retro PSG

Jordan 4 Retro Paris Saint-Germain

A cipő alapja a fekete és a fehér szín lesz, melyet a francia eredetű bordó szín koronáz meg. A cipő sarkán a Paris Saint-Germain logója lesz, amelynek a közepében levő Eiffel-tornyot felváltja a Jumpman. A cipő orrán megtalálható lesz egy címke, melyen a „Paname” felirat szerepel, ami Párizsnak egy beceneve. A talpbetétbe pedig, az „Ici C’est Paris” felirat lesz írva mely magyarra fordítva azt jelenti, hogy „Ez itt Párizs”.

Párizs beceneve az AJ4-en

Párizs beceneve az AJ4-en

A véleményem

Én annak ellenére, hogy Liverpool szurkoló vagyok, nagyon örültem amikor a Jordan elkezdte szponzorálni a PSG-t, hiszen mintha egymásnak lett volna teremtve a Jordan és a párizsi együttes. A PSG Nasser Al-Khelaifi érkezése óta törekedik a „legdivatosabb” klub címét betölteni és megtartani, ezalatt gondolhatunk már David Beckham, Mbappé illetve Neymar megvásárlására is.

David beckham érkezése

David beckham érkezése

Szerintem sikerrel jártak, de ebben a TE véleményed is érdekel, szóval egy komment formájában meg is írhatnád!

padawan

Ezeket a cikkeinket blogger padawanjaink írják - ők cikkről-cikkre közelebb jutnak ahhoz, hogy sneakerbox bloggerek legyenek :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • e-commerce szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, superb blog layout! How lengthy have you ever been blogging for? you made blogging glance easy. The full look of your site is magnificent, as smartly as the content material! You can see similar: sklep internetowy and here e-commerce
×