adidas UltraBOOST 21 (?)

A cikkben látható képek bukkantak fel egy eddig ismeretlen adidas modellről. A saroktámaszon található UltraBOOST felirat miatt nem kell nagy kreativitás, hogy a széria új modelljére gyanakodjunk. A tovább után nézzük meg mit mondanak a képek az eddigi gyakorlat alapján év vége felé érkező adidas UltraBOOST 21 futócipőről!

adidas_ultraboost_21_1

Ez lenne az adidas UltraBOOST 21?

Felemás forma

Ha a cipő felsőrészének elülső részére tekintek erőteljes EnergyBOOST utánérzésem van. Még akkor is, ha a ketrec nem a középtalphoz, hanem közvetlenül a felsőrészhez illeszkedik. Ez kicsit légiesebbé teszi a cipő megjelenését. Az igazi újdonságok a sarokrészen érnek minket egy meglehetősen szokatlan, lekerekített formában.

adidas_ultraboost_21_2

A kiszivárgott képek alapján kevésbé megszokott színösszeállításban is érkezik

Lássuk azt a sarokrészt!

Maga a sarok kialakítása már ismerős lehet az előző két modellből. A saroktámasz esetében úgy tűnik visszatérnek a klasszikus(abb) kialakításhoz, bár teszik mindezt jóval laposabban, szinte a talpközépig előre nyúlva. Valószínűleg ezt a talpmagasságot praktikus jobban megtámasztani… Mert az a talp bizony úgy tűnik, hogy az eddigieknél is vastagabb lett! Egyes oldalak 25%-kal több BOOST-ról számolnak be.

adidas_ultraboost_21_3

Lehet jobb lesz elkezdeni megszokni a formát…

Trenddiktálóból trendkövető

Ha eltekintünk a három csíktól honnan is lehet ismerős a sziluett? Ja igen, az elmúlt években a Nike kezdett el egyre betegebb és betegebb futócipőket a piacra dobni – amik meglepő kialakításuk ellenére, vagyis a mérések inkább azt mutatják, hogy pontosan amiatt meglehetősen eredményesek a performance vonalon. Tovább erősíti képzelettársításom a lábujjpárnák alatt található eddig ismeretlen technikai megoldás. Mintha csak a Nike Zoom betét miniatürizált változata lenne…

Az UltraBOOST széria megjelenésével nem csak a piacot, de a status quo-t is letarolta. Kizárólagos Nike hívőket térített magához, de úgy tűnik hosszabb távon nem tudja magához láncolni a futócipő rajongók folyamatosan bővülő körét. A szerepek fordulásával úgy tűnik ismét trendkövető lesz… Bár lehet ez a dolgok természetes körforgása.

A képek forrása a US_11 Twitter oldal volt.

kbalint

Magam sem tudom nálam mi volt előbb: a Run-D.M.C., vagy az adidas Superstar. Mindenesetre eléggé megfertőződtem a sneakerek iránti vonzalommal.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×