Brooklyn első szele: Ilyen lesz az új Kyrie 6

Izgalmas nyáron vagyunk túl az NBA-ben, ami Kyrie Irvinget is érintette. Nem csak arról beszélek, hogy Bostonból átkerült Brooklynba, ráadásul Kevin Durant társaságában, hanem arról is, hogy elkészült a legújabb cipője. Eddig nem sokat tudtunk az új modellről, azonban most kikerültek az első képek a „súról”. Ha szeretnéd megtudni milyen lett a legújabb Kyrie 6, akkor kattints a továbbra.

Vonások a múltból

A Kyrie 6-ban fellelhető valami apróság az összes előző szériából, csak ráncfelvarrva. Az első színállás visszafogott fekete-fehér színeket foglal magában. Visszatért a Kyrie 2-ből jól ismert szíjazás az erősebb védelemért. Mindemellett a boka rész bőr borítást kapott. A sarok részen maradtak a Kyrie 5-ről ismert csíkos mintázatok, valamint a talpra felkerült az Illuminati szem is. Sőt a Kyrie 4-ben megtalálható hasadékot is lemásolták és felújították. Ez még semmi, ugyanis a Kyrie 1-ből is találunk mintákat, ami nem más mint az éles fogak. Ezt belülről a középtalpon saroknál figyelhetjük meg. Ne hagyjuk ki a harmadik modellt sem, mivel a Kyrie 3 arculata a kosárcipő vonalvezetésében nyilvánul meg.

Nike Kyrie 6

Nike Kyrie 6

Számomra külön öröm a talpnak a körszerű felépítése, ami egybesimul a midsole-al. A középtalp természetesen Air Zoom technológiával lett ellátva, azonban arról, hogy teljesen vagy csak részben kapjuk meg a légpárnákat még egyelőre nem tudunk.

Megjelenés

A Kyrie 6 várhatóan a 2019/2020-as szezon kezdetén fog megjelenni, de pontos dátumot még nem közöltek. Egy biztos, hogy Irving már ebben edz és lép majd pályára a Nets színeiben.

Nike Kyrie 6

Nike Kyrie 6

Vélemény

Úgy gondolom ez egy tényleg komplex lépő lett. Benne van minden, amit az eddig verziókból szerettünk, legalábbis első ránézésre. Kicsit a bőr bokarész fura számomra, de az összképben van valami, ami nagyon megfogott. Ha megkapja a full-zoom-ot, akkor ez lehet az egyik legjobb cipő az idén. Persze ez csak feltételezés, de a képek alapján szerintem nem csak én vagyok az, aki nagyon várja az első teszteket. Egy biztos, hogy a talpa király, a felsőrész hagy némi kívánni valót kinézetben, de ezen egy jó színállás változtathat.

Nike Kyrie 6

Nike Kyrie 6

Számomra nagyon egyben van, de várom a ti véleményeteket. Írjátok meg kommentben, hogy mit vártok a Kyrie 6-tól. 😉

Kép- és Hírforrásunk a SoleCollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×