Nike Kyrie 3: Itt az új generáció!

A Nike még szeretné vissza tartani a Kyrie 3-al kapcsolatos infókat és képeket, de a közösségi média már felrobban miatta. Mindenki látni szeretné, hogy mit hoz a következő széria. Itt az idő, hogy mi is felfedjük nektek Kyrie Irving legújabb lépőjét. Ha érdekel mit álmodott meg a Nike dizájnere és az újdonsült NBA bajnok, akkor kattints a továbbra.

Nike Kyrie 3

Nike Kyrie 3

Új képek jelentek meg a napokban az eddig láthatatlan tengerkék és fehér színállású Kyrie 3-ről. A -valószínűleg- az Alma Materének a tiszteletére készült lépő hűen tükrözi az irányító egyéniségét. Dombor nyomott felülete nekem a Jordan Ultra Fly sorozat hangulatát idézi meg, főként ebben a színvariánsban. Ennek ellenére vagy épp ezzel együtt szerintem egy gyönyörű cipőről beszélünk. Twitteren és egyéb közösségi médiában, azt beszélik, hogy az első két verzióhoz képest a Kyrie 3 egy mérföldkő a sorozat életében. Ezt a megjelenésig nem igazán tudhatjuk.

Nike Kyrie 3

Nike Kyrie 3

Azt beszélünk, hogy 2017 elején fog megjelenni. Ha követi az eddigi vonalat, akkor már valamikor január végén találkozhatunk vele a boltok polcain. Árról pedig végképp semmit nem lehet tudni. Valószínűleg ez is követi az előző évek tendenciáját, valamint igazodik a többi nagy NBA sztár lépőihez, így én valahova 120-150 dollár közé tenném az árát, ami mai árfolyamon olyan 40-45 ezer forintot jelent.

Nektek hogy tetszik az új lépő? Elfér a kollekcióban vagy inkább vártok a 4-es szériára?

Nike Kyrie 3

Dombor nyomott felület egy érdekes kompozíciót nyújt. Valami igazán különleges.

Hír- és Képforrásunk a SoleCollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×