Nike Kyrie 1 Uncle Drew ajándékba

Olvashattunk már több olyan hírt, hogy exkluzív cipőket ajándékoznak NBA sztárok nemes célokra vagy csak azért, hogy különlegesebbé tegyék a megjelentetett színállást. Egy szerencsés flótás például @tmarkgotkickss Instagram felhasználó, aki egy teljesen egyedi Kyrie Irving cipőt kapott, amiből tényleg csak kettő darab létezik a világon! Hogy miért is kapta? Részletek a tovább után.

Nike Kyrie 1: 'Uncle Drew'

Nike Kyrie 1: ‘Uncle Drew’

Aki jobban benne van a sneaker témában, az hallhatott már @tmarkgotkickss-ről, ugyanis hihetetlen cipőkollekcióval rendelkezik, de az elsődleges darabok a Nike Kyrie 1-es fémjelzésűek. Megtalálható nála az összes megjelent színállás, egy-két egyedi NIKEiD-s darab is és pár igen eredeti és fura exkluzív darab is, ami már Kyrie Irving figyelmét is felkeltette.

Most egy olyan cipőt rakhat a gyűjteményébe, amit magától Kyrie-től kapott. Ez az ,,Uncle Drew” Kyrie 1 PE színállás. Azt hiszem senkinek nem kell bemutatnom az Uncle Drew nevet. Mindenki emlékszik a videókra, amikor Irving elmaszkírozva nagypapaként szivatja az ,,átlag” embereket a kosárpályán a külvárosban. Ez a különleges darab egy teljesen fehér változat, világos kék pipával, normál barna talppal és egy ,,Uncle Drew” logóval belül a talp részen. Összesen két darab található meg belőle a világon, egyik Kyrie saját darabja, a másikat kapta meg tmark a gyűjteményébe, amiről a saját instagramján értesülhettünk.

Nike Kyrie 1: 'Uncle Drew'

Nike Kyrie 1: ‘Uncle Drew’

A legnagyobb csalódás a legtöbbek számára, hogy sose fog megjelenni, így senki más nem kaphat belőle, bár őszintén szólva engem nem fogott meg. Nemes gesztus, amit Irving csinált és a logó is nagyon szép lett, de maga a színösszeállítás valami borzalmas lett. A cipőt lehet imádni vagy utálni, de köztes állapot nincs.

Nike Kyrie 1: 'Uncle Drew'

Nike Kyrie 1: ‘Uncle Drew’

Hír- és képforrásunk a SoleCollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×