Kyrie 4 Confetti: a karácsonyi szörnyeteg

Miután a Kyrie 3 bejárta dicső útját minden színállásban, ideje volt teret engedni a fiatalabb és fejlettebb generációnak. Megérkezett a Kyrie 4 rögtön két, sőt ha úgy vesszük három színállásban. Ha érdekelnek a részletek, akkor kattints a továbbra.

Kyrie 4 Confetti

Kyrie 4 Confetti

A Kyrie 4 formavilága

Az új Kyrie 4 egészen különleges formai világot valósít meg. Alapjául Irving legelső saját névvel fémjelzett lépője szolgált – tehát tulajdonképpen visszatértek a legelső modellhez és azt fejlesztették tovább. A tervezésnél már nem is volt kérdés, hogy a jól megszokott Flyknit felsőrész és Air Zoom talpat használják, viszont agresszívabbá tették a formákat az által, hogy a fogazatnak kinéző elemek méretét megnövelték. Ezáltal tették még „pontéhesebbé” a cipőt.

A felsőrészen kicsit gömbölyítettek, mintha egy igazi karácsonyi vacsorán lenne túl. A legnagyobb változást a talp mintázata jelenti. Számomra egészen furcsa és mégis hipnotikus lett és ezt gondolom a sú legszebb részének. A fogazat használata kiváló ötlet volt a tervezőktől, ugyanis nagyon jó tapadást biztosít egy-egy kitámasztásnál, nem mellesleg a törésvonal középen eszméletlen jól néz ki. Látszik, hogy egy igazi irányítóknak szánt, bokagyilkos lépőről beszélünk.

Kyrie 4 Confetti

Kyrie 4 Confetti

A Confetti

A legelső színállás a Confetti névre hallgat és egészen különleges koncepció, mivel a pár mindkét része más színű. Az egyik egy közel neonzöld vagy grincses színvilágot követ, míg a másik egy lila szörnyeteg. Külön-külön nagyon érdekesen fest, de egybe azt kell, hogy mondjam nem is annyira rossz.

Kyrie 4 Confetti

Kyrie 4 Confetti

Viszont, aki valami konszolidáltabb színvilágra vágyik, azokra is gondolt a Nike, ugyanis a Confetti mellett megjelent egy sima Black színállás is, ami már sokkal visszafogottabb érzelmeket jelképez.

Kyrie 4 Black

Kyrie 4 Black

A cipő hivatalos debütálása

Hivatalos debütálás december 16-án hajnalban a Jazz – Boston meccsen volt és ezzel egy időben került a FootLocker polcaira is Boston, Cambridge, Harlem, Wayne, és New Jersey városaiban. Aki viszont nem campelt érte épp Amerikában, az se csüggedjen, mert ettől kezdve a SNKRS appon is, valamint a viszonteladóknál is elérhetővé vált. Aki máris lecsapna egy-egy modellre, annak 120 dollárt, vagyis közel 35 ezer forintot kell kicsengetnie érte.

Kyrie 4

Szín: Multicolor és Black színállásban is

Megjelenés: 2017.12.16.

Ár: 120 dollár (~ 35 ezer forint)

Kyrie 4 Confetti

Kyrie 4 Confetti

Kép- és Hírforrásunk a SoleCollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×