Újra nyár újra Flyknit – Air Jordan 4 Flyknit

A Jordan idén sem válik meg mára már hagyománnyá vált szokásától miszerint egyes modelleit teljes flyknit felső részbe öltözteti. Ezzel elő segítve azokat, akik nem csak a hidegebb napokon, hanem a nyári füllettségben is a Jumpman-nel ellátott kedvenc lépőjükben akarják róni az izzó aszfaltot. Idén az Air Jordan 4 volt volt a soros. Ha kíváncsi vagy miért a 4-es modell volt a terítéken és, hogy miért hasznos ez a Flyknit technológia akkor katt a továbbra.

Air Jordan 4 Flyknit

Air Jordan 4 Flyknit

Anniversary

Az első retro modell, ami megkapta a flyknit felső részt az az 1-es Jordan volt még 2017-ben. Ekkor még nem beszélhettünk másról, mint az régmúlt eredetiségének és a modern technológiának az egybe gyúrásáról. Nem is aprózták el a dolgot mivel az első két cw, amelyben kijött a modell a két legikonikusabb színállása volt az alaplépőnek a Royal és a Banned. A siker sajnos nem jött be annak ellenére sem, hogy minden a helyén volt.

Air Jordan 1 Flyknit Royal és Banned

Air Jordan 1 Flyknit Royal és Banned

Ezek után ugrunk egy évet az időben, viszont sajnálatomra a modell palettán kettőt. 2018 tavaszán be is jelentették az Air Jordan 3 Flyknit verzióját. Nem véletlen, hogy kihagyták a 2-es modellt, hiszen ebben az évben ünnepelte 30. évfordulóját a 3-as modell, ezért nem is volt kérdés, hogy az ünneplett lépő kapja meg a modernizálást. A limitáltabb release és az alapból közkedveltebb sziluett pedig gondoskodott arról, hogy a nyár egyik legnagyobb durranásáról beszéljünk az Air Jordan 3 Flyknit kapcsán.

Air Jordan 3 Flyknit Black

Air Jordan 3 Flyknit Black

Így értünk el az idei év első tavaszi hónapjához, amikor is a Jordan ismét bejelentette a jubiláló lépő a Jordan 4 flyknit-tel fel turbózott modelljét.

A 4 szín

A Nike a tavalyi sikereken felbuzdulva nem aprózta el a dolgokat. Egyből 4 colorway is a boltok polcaira fog kerülni. A release viszont régiókra lesz bontva. A lebonyolítás ezért nagymértékben hasonlítani fog az elmúlt Yeezy 350 V2-es megjelenésre. A kollekció mind a 4 színállása igazi nyári vibe-bal fog rendelkezni hála a vad szín használatnak.

A 4 színállás

A 4 színállás

A sneaker sok tekintetben átlett alakítva annak érdekében, hogy az összhatás ne legyen túlságosan katartikus. Ezeket a változásokat nagyrészt az anyag használaton lehet tetten érni. A bőr részeket egy az egyben gumira cserélték. A talphoz nem nyúltak hozzá ott maradt minden az eredeti. A flyknit felső rész viszont nagyon szép kidolgozással fog rendelkezni. A tervezők gyönyörűen megtartották azokat a textúrákat, amelyek igazán ikonikussá tették ezt a lépőt. Így a cipő egyik legjellegzetesebb elemét a hálós részt is rátudták varázsolni az új modellre.

Azt még csak tippleni lehet, hogy melyik cw melyik régióban fog droppolni, viszont a megjelenési dátumot már tudjuk: június 14.-én már lehet is coppolni a lépőt.

Forrás: kicksonfire.com

Gera Z

Több évig magas szinten kosárlabdáztam, ekkor szeretem bele a sneaker világba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×