Playstation x Nike PG 2.5: A második felvonás

Paul George hatalmas PlayStation fan, mióta megkapta édesapjától első PS2 konzolját karácsonyra és azóta is hű maradt a céghez. Ebből kifolyólag döntött úgy a konzolgyártó óriás, hogy hálaképp közös munkába fognak. Az első verzió hatalmas sikere után most itt a második közös kollab, amire a PG 2.5-t választották ki megfelelő alanynak. Ha szeretnél róla többet tudni, akkor kattints a továbbra.

Playstation x Nike PG 2.5

A Playstation galaxisa itt is felbukkan, a belső részeken

Az Oklahoma City Thunder sztárját Paul George-ot szerintem senkinek nem kell bemutatom, ahogy a Nike-al közös és az ő nevével fémjelzett sneaker vonalat sem. Mind az első, mind a második széria hatalmas sikert aratott, annyira hogy nem régiben kiadták a PG 2.5-öt, ami tuljadonképpen az első kettő gyermeke. A PG2-nél egyszer csak gondolt egy nagyot a Nike és a Playstationnel közösen megalkottak egy különleges gamer színállást. Most pedig majdnem egy évre rá, a nagy sikeren felbuzdulva a PG 2.5 is magára ölti a konzolok világának színeit. Így legalább lesz miben játszania George-nak az NBA 2k-t.

Playstation x Nike PG 2.5

Playstation x Nike PG 2.5

Nike x Playstation

Ha alaposabban körbenézitek a lépőt, akkor minden megtalálható rajta, ami a konzolra jellemző. A sneaker teljes felső részét beborítja a playstation kontroller gombjain fellelhető 4 szimbólum. A két nyelven osztozik a PS logó, ami természetesen a februári megjelenéshez hasonlóan világít, valamint a PG logó. A belső részen pedig a konzol univerzumát láthatjuk megjelenni egy galaktikus talpbetét formájában. Maga a lépő a farkasszürke alapszínt kapta, amit a Sony 1995-ben megjelent játékkonzolja inspirált. Ezt megfűszerezték multi-color beütésekkel, mint a sárga és a kék szín a felső fűző bujtatójánál, valamint a kékeszöld pipa a belső oldalon. A talpa szimpla átlátszó kék színt kapott, a sarok részen pedig a Paul és a George felirat olvasható, ami az eredeti PS1 betűtípussal lett írva.

Playstation x Nike PG 2.5

Playstation x Nike PG 2.5

Megjelenés

Aki szeretne beszerezni egyet az exkluzív lépőből az megteheti december elsején a Nike SNKRS appon vagy a hivatalos viszonteladóknál 110 dolláros áron. Viszont gyorsnak kell lenned, ha szeretnéd magadénak tudni, ugyanis a PG2-ből készült PlayStation modell is pillanatok alatt elfogyott. Valószínűleg ez most sem lesz másképp. 🙂

Nike PG 2.5 “Playstation”

Megjelenés: 2018.12.01.

Ár: 110$ (kb 32 ezer forint)

Szín: Farkasszürke/Multi-color

Stíluskód: #BQ8388-001

Playstation x Nike PG 2.5

Playstation x Nike PG 2.5

Vélemény

Számomra a PG2-höz válogatott sötét színek sokkal jobban passzoltak a sneakerhez, mint a mostani szürkés. Ennek oka, hogy ez a verzió inkább a retro konzolos időszakot eleveníti meg, míg az előző leginkább a modern gamer világot. Más-más korosztályt szerettek volna megfogni a két lépővel. Egy rendkívül exkluzív és hype lépőt kapunk és igen, összességében tetszik. Azt el kell még mondanom, hogy az én cipős polcomon is van egy PG2 iD és elmondhatom, hogy nem nyúltok mellé a lépővel, az eddigi legkényelmesebb kosaras lépőm és bátran ajánlom bárkinek, hogy csapjon le akár a PS kollabra, akár más cw-re. 🙂

Playstation x Nike PG 2.5

Playstation x Nike PG 2.5

Hír- és képforrásunk a SoleCollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×