A Nike új üdvöskéje: Bemutatkozik a Paul George ,,PG 1″

Már régóta hallottunk pletykákat arról, hogy készülőben van Paul George első saját nevével fémjelzett lépője, ám semmi pontosabb információt nem közöltek. Eddig. Ugyanis egy hete George csapattársa egy videót tett közzé a Twitteren, amiben a PG 1-es doboza látható. Ki is bontotta az, de benne csak egy pár papucs volt. Egy hétre rá az NBA sztár hivatalosan minden platformon bejelentette az érkezését és most mi is bemutatjuk nektek. Ha kíváncsi vagy rá milyen lett az első verzió, akkor kattints a továbbra.

Paul George PG 1

Paul George PG 1

Paul George az utolsók Nike atléták közé tartozik, aki megkapja a saját fémjelzett sneakerét,a  PG 1-est. A ,,2K” névre keresztelt színállással érkező lépőt hétfőn jelentették be és január 12-én debütál Londonban a Denver Nuggets elleni meccsen. A színállás tisztelgés a számítógépes kosaras játék iránti szeretetének, ugyanis a cipő belső talpán a játékban megjelenő virtuális önmaga is felfedezhető.

Paul George PG 1

Az NBA 2K17-ben megjelenős virtuális önarcképe a sú belső talpán

Az alacsony szárú dizájnt Tony Hardman tervezte. A sú természetesen a Nike Air Zoom talppal rendelkezik. A különlegessége az elülső pánt. Úgy tűnik a pántok visszatérő divat és funkcionális elemek lettek a jelenlegi kosaras lépőkön. Hisz gondoljunk csak vissza a KD 7-re, a Lebron Soldier 10-re vagy a Lebron 14-re. A felső burkolat ,,halpikkely” ihletésű, ami George horgászat iránti szeretetét hivatott reprezentálni.

Paul George PG 1

Paul George PG 1

A PG logó elég futurisztikusra sikerült, de ennek ellenére vagy ezzel együtt szerintem nagyon eltalálták, úgy ahogy a talpát is. Kicsit ötvözi számomra a KD és a Lebron lépők alját. Tetszik a 13-as szám megjelenése a boka részen. A lábfejnél elhelyezkedő pánt kicsit fura hatást kelt, de valakinek pont ez tetszik. Ráadásul funkcionálisan nagyon jó, mert a lábunkra rögzíti a lépőt és nem csúszkál össze-vissza benne meccs közben. A dizájn összességében annyira nem jön be. Kicsit többet vártam volna tőle, de lehet egy másik színállásban jobbat fog ütni. Ízlések és pofonok, ugyanis Bálint bloggerünknek meg pont ez a Nike lépő jön be. 😉

Paul George PG 1

Paul George PG 1

Hivatalos megjelenést még nem jelentettek meg, de azt tudjuk, hogy 110 dollárba vagyis mintegy 30 ezer forintba fog kerülni.

Paul George ,,PG 1″

Megjelenés: Nincs információ

Színállás: ,,2k” – szürke

Ár: 110 dollár (~30 ezer forint)

Paul George PG 1

Paul George PG 1

Kép- és Hírforrásunk a Solecollector volt.

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×