Top 5 olcsó dad shoes

Manapság a külföldi piacon egyre feltörekvőbben  a dad shoes vonal. Ennek köszönhetően egyre több cég csinál a stílust követő cipőt. Most elhoztam nektek az én top 5 kedvenc pénztárcabarát dad shoes listámat. Ha érdekel a lista katt a továbbra!

Ezt a cikket Bence még akkor írta, amikor padawanként „gyűjtötte a kilométereket”, hogy sneakerbox.hu bloggerré váljon.

Skechers D'lite

Skechers D’lite

Skechers D’lite

A Skechers kicsi hazánkban nem az egyik legnépszerűbb cipő márka, viszont bárki, aki valaha is hordott Skechers cipőt, az tudja hogy a kényelem miatt nincs ok panaszkodni. A cég 1992-es működése óta a legjobb konfortra törekszik és ezt a mai napig sikeresen csinálják. A D’lites cipő nem ugrik ki túlságosan a Skechers lépői közül, szinte az összes lépőjük olyan mintha egy 15 évvel ezelőtti piacra készültek volna. A bőr és gyöngyvászonszerű anyag nagyszerűen kiemeli a cipő prémium érzetét, amelyre rádob még a memória habos talpbetét is. Utóbbi a cipő legfőbb előnye, ugyanis sokak szerint van olyan kényelmes ez is mint a BOOST.

nike_air_monarch_iv

Nike Air Monarch 4, melyből inspirációt vettek az M2Khez

Nike Air Monarch és az M2K Tekno

A Niket gondolom, nem kell senkinek sem bemutatnom, ugyanis napjainkban tarol a sneaker piacon a Phil Knight által alapított cég. A listámon szereplő Air Monarch egy kicsit kilóg a többitől, ugyanis ez a cipő nem az idei években került először piacra, hanem már a 2000-es években is terítéken volt, hatalmas sikert bezsebelve. A  népszerűségben nagy szerepet játszott az ára, ugyanis a cipő a legdrágább viszonteladóknál sem ment 12.000 Ft fölé. A modell egy általános edzőcipő, amely egy AIR talprészt kapott, ezzel biztosítva a kényelmet. A Nike idén adta ki a „renovált” változatát, amely az M2K Tekno nevet kapta. Ez már elhagyta az AIR középtalpat, de így is egy nagyszerű cipőt kaptunk a lábunkra. Egy régebbi cikk van is erről a cipőről, ha érdekel, kattints ide.

adidas Yung 1

adidas Yung 1

Adidas Yung-1

Az Adidas Yung-1 is az M2K évében látott napvilágot, de minden előjel nélkül rögtön belopta magát a sneakerheadek szívébe. Az igazi hírverést az hozta meg neki, hogy egy színállásában a korábbi és új generációknál is kedvelt mesével, a Dragon Ball Z-vel kollaborált a 3 csíkos márka. Nagyszerűen mutat az ember lábán, télen és nyáron is a textil és bőr keverékű felső résznek köszönhetően. Itt találhattok róla egy részletesebb elemzést, és a webshopon is megtalálható.

Fila Disruptor: back in the game

Fila Disruptor: back in the game

Fila Disruptor

Az egyik személyes kedvencem ebben a stílusban a Fila Disruptor. A cipőt egyszer már kiadták a 90-es években, de a trendeket követve újabb kiadást hajtott végre a cég kisebb változtatások után. A prémium bőr felsőrész nagyszerűen állja a strapát akár rossz időben is, de akár egy buliban is megfelelő védelmet nyújt. Az EVA középtalp átlagos kényelmet nyújt, de ezt a cipőt nem is sportra találták ki, hanem a mindennapi flexelésre. A cipőről és a Fila történelméről itt olvashattok bővebben.

nike_m2k_tekno_on_feet

Nike M2K Tekno, egy régi pattentos nadrágért az igaz dad hatásért

Kedvenc dad shoes?

Persze a piacon rengeteg másik dad shoe is megtalálható, de az olcsóbb árkategóriában nekem ezek a személyes kedvenceim. Nektek melyik a kedvencetek? Írjátok meg nekünk kommentben!

Hajdu

A sneaker a polcon annyit tesz, mint festmény a ponyva mögött.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×