TOP 3 Sneaker a hideg időre

Korábban összeszedtük nektek, hogy milyen az ideális őszi-téli sneaker, amivel a legzordabb téli időjárást is átvészelhetjük és e mellett még divatosak is maradunk. Itt az ideje, hogy bemutassuk a csapat szerint mi az a top 3 surranót, ami garantáltan eléggé heat, hogy ne fagyjon le a lábunk. Lássuk miket találunk a tovább után

Nike Lunar Force Duckboot 2018 Low

Nike Lunar Force Duckboot 2018 Low

A megfelelő téli sneaker kiválasztása nem egyszerű feladat. Sokan nehezen vesznek fel vastag és nehéz lépőket, viszont ami nem ilyen, az sokszor a hideg időben olyan, mintha nem is lenne a lábunkon semmi. De nekik van egy jó hírem: van megoldás! A csapat megszavazta, hogy szerintük mi az a 3 sneaker, ami biztosan megállja a helyét bármilyen őszi vagy téli időjárásban. Nem mellesleg mindegyiket be tudjátok szerezni hazánkban is akár. Lássuk hát a dobogó legalsó fokától, egészen a bajnokig.

3. Vans SK8-HI MTE

A dobogó harmadik fokára befutott az a lépő, ami szinte mindenkinek megfordult már élete során a cipőspolcán. A Vans SK8-HI modellje egy igazi klasszikus lépőnek számít, ami már önmagában is megállja a helyét, amikor elkezd hűlni az idő. Az MTE változat recézett, bakancsos talppal, erősített fűzőkkel és vastagabb béléssel rendelkezik. Ellenáll a csúszós jégfelületnek, zord hófúvásnak és nem mellesleg megtartja az eredeti SK8-HI menőségét. Ami pedig a legfontosabb, hogy a legújabb modelleket a Vansshop.hu oldalán meg is tudjátok vásárolni.

Vans SK8-HI MTE Boa

Vans SK8-HI MTE Boa

2. Nike SF-AF1

A Nike Air Force 1 modelljét szerintem senkinek nem kell bemutatni. Az SF-AF1 felsőrésze bőr és nejlon, ami vízállóvá teszi, e mellett extrán magas szára garantálja, hogy hó biztosan ne kerüljön bele. A legújabb modellből már millióféle színállás jelent meg, így garantátal mindenki megtalálja a magához illőt, sőt egy mustársárga verziót már a Nike Westend üzletében is megtaláltok.

Nike SF-AF 1 2018

Nike SF-AF 1 2018

1. Nike Lunar Force Duckboot

Az abszolút befutó, ami már külsőben tényleg egy igazi bakancs vonásait viseli magán, az nem más, mint a méltán híres Duckboot. Minden benne van, amit egy téli sneakernek tudnia kell: vízálló, meleg, gumis talp, mindez ötvözve a Nike-tól megszokott rugalmassággal és könnyedséggel. Azoknak ajánljuk leginkább, akik nem tudják elviselni a bakancsot magukon, mégis szeretnék annak minden tulajdonságát magukénak tudni. Mindemellett már kaphatóak a 2018-as modellek hazánkban, alacsony és magasszárú verzióban is.

Nike Lunar Force Duckboot 2018

Nike Lunar Force Duckboot 2018

Köszönet a sneakerbox.hu csapatának a segítségért.

Nektek mely téli sneaker került volna be a toplistára? Írjátok meg nekünk kommentben. 🙂

aladeen

A kosárcipők az egyik szenvedélyem a dj-zés és a kosárlabdázás mellett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×