Vans Sk8-Hi MTE a hideg időre

Az elmúlt napokban már mutatott olyan arcot az időjárás, élőben vagy Facebookon el lehetett sütni, hogy „közeleg a tél.” Ha neked is átázott a nyárról túlélő cipőd, vagy a szabadon hagyott bokádba belekapott a hideg szél, de azért a deszkás stílusról sem szeretnél lemondani, akkor nézd meg ezt a Vans Sk8-Hi MTE cipőt a kaliforniai deszkás márka téli kollekciójából. A jól ismert Vans sziluett téliesített változatáról még több kép és részlet a tovább után!

Vans Sk8-Hi MTE - deszkás bakancs a hideg időre

Vans Sk8-Hi MTE – deszkás bakancs a hideg időre

A tervezők nem csak színeiben alakították „bakancsosra” a kedvelt Vans Sk8-Hi sziluettet: a felsőrész teljes egészében világosbarna hasított bőr, sötétebb bőr Vans „hullámmal”. A cipő tetejére szürke posztó borítás került. A barna fém fűzőlyukak és a hurkafűzők tovább erősítenek a bakacsos hatáson, de ami nekem a legjobban tetszik a modellben, hogy mindezek ellenére is egy igazi Sk8-Hi cipő maradt.

Vans Sk8-Hi MTE - deszkás cipő télra (26 990 Ft)

Vans Sk8-Hi MTE – deszkás cipő télre (26 990 Ft)

A talp járófelületet „inverz” goffri mintázatot kapott, hogy a csúszós időben se hagyjon cserben deszkás bakancsod. Az oldaltalp színválasztásánál viszont nem csábultak el a tervezők, és a további „tiberlendesítés” helyett maradt a klasszik fehér vulc oldaltalp, hátul a „Vans Off the Wall” címkével.

A cipő összhatásában megfelelően hozza tehát a bakancsos stílust – nyilván nem havas hegycsúcsok meghódításra, vagy a hómezők bebarangolására találták ki, de ebben a „magyar télben”, ami mostanában itthon van, tuti nem fog benne fázni a lábad 🙂

Vans Sk8-Hi MTE - deszkás cipő hideg időre inverz gofri talppal

Vans Sk8-Hi MTE – deszkás cipő hideg időre inverz gofri talppal

Ezen kívül még további három színben (kék, szürke és egy világosabb barna) színben vásárolhatod meg itthon 26 990 Ft-ért például a Vans márkaüzletekben, vagy megrendelheted a vansshop.hu webáruházból.

Vans Sk8-Hi MTE

Színállás neve: Glazed Ginger/Plaid

Modellszám: V00XH4JUE

Elérhetőség: Vans márkaüzletek és vansshop.hu

Érkezett: 2016 szeptember

Ár: 26 990 Ft

Vans Sk8-Hi MTE (Glazed Ginger/Plaid)

Vans Sk8-Hi MTE (Glazed Ginger/Plaid) – 26 990 Ft

Képek: kithnyc.com

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×