Irány L.A.! sneakerbox.hu @ Nike x NBA

Ugyan még több mint egy hónapot kell várnunk az NBA alapszakaszának első labdapattogtatásáig, a playmakerek addig sem pihennek. A Nike jóvoltából egy igazán különleges és exkluzív eseményre kaptunk meghívást a nyugati part egyik legnagyobb kosárlabda fellegvárába Los Angelesbe! Hogy mi lesz ott? Katt a továbbra!

Irány LA, az angyalok városa!

Irány LA, az angyalok városa!

sneakerbox.hu @ L.A.

A hazai sneaker fesztiválokon túl, korábban olyan nagyvárosokból számoltunk már be nektek nívós eseményekről mint Moszkva, London, vagy éppen Dubai, a tengerentúlról azonban most először fogunk tudósítani!

A korábbi moszkvai és dubaji Nike eseményeken Gergő képviselte a csapatot, most pedig Ármin fog a Nike által szervezett event minden rezdülésről tudósítani! Az összes faggatózásunkra, hogy MI LESZ egyelőre csak annyi választ kaptunk, hogy legyen meglepetés 😀 Annyit azért elárultak, hogy elsősorban kosárlabda centrikus lesz. Ármin már elő is készítette az aláírótollunkat, ha esetleg világsztár kosarasok közé keveredne 😀 A programokon felül természetesen belevetjük magunkat a helyi sneaker kultúrába is! Szóval stay tuned, kövessétek Instagram és Facebook oldalunkat is a los angelesi tartalomdömpingért csütörtök és vasárnap között! 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×